![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer eu nu am trait la sat, dar am ramas placut impresionat cand eram mai mic, ca acolo se aduna lumea seara si vorbea,si vecinii erau ca fratii , si zilele de sarbatoare erau tinute, si lumea era egala , si fiecare era respectat. Sunt convins insa ca in prezent s-a schimbat si acolo ,din pacate. Citat:
Daca as m-ai gasi inca cel putin o persoana ,sau feedbackuri pozitive, as trece la actiune. Si eu ma indoiesc daca am dreptate sau nu, si daca nu cumva e un moft. Si tin de cont de faptul ca rugaciunea, tainele si duhovnicul plus viata monahala, au dus inainte Biserica asta 2000 de ani. Dar ce se intampla acum mi se pare ca e mai multa nevoie de colaborarea umana ca si in alte epoci, pentru ca si atacul la om, si instrainarea e mai mare , conform prezicerii Apocalipsei "in zilele din urma dragostea celor multi se va raci" . . Si cine limiteaza ortodoxia doar la dogme si reguli nu face decat sa o preia trunchiat de la inaintasi. Partea umana, dragostea, faptele bune , au fost motorul credintei cele drepte de-a lungul secolelor , si au dat sens dogmelor si Bisericii. Citat:
Si tine cont ca nu ne vedem(au fost ceva incercari timide in trecut). Daca ne am si vedea,si daca ne-am pastra pe subiectele credintei si am fi mai practici, probabil ar creste exponential Last edited by iustin_dumitru; 29.08.2025 at 01:18:17. |
|