View Single Post
Vechi 30.08.2025, 13:28:01
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
(...)
În timpul ăsta cât tu arăți cu degetul spre un ipotetic proiect de lege, sunt sirieni care-și iau cetățenie, oameni de prin Bangladesh, Pakistan, India că de 10 ani se aduc muncitori străini cu sutele de mii pe an/ cetățeni din Ucraina care iau cetățenia accelerat, (...)
Eu m-am manifestat și argumentat în dese rînduri împotriva acestor politici, ani și ani de zile, fiind un susținător al identității ortodoxe creștine și naționale românești, inclusiv împotriva politicilor neomarxiste, dintre care despre unele am dovedit deja că au fost promovate sau susținute tacit de fruntași ai PSD precum Dragnea Liviu și Dăncilă „Veorica”, inclusiv împotriva extremismului maghiar antiromânesc, manifestări și opinii pentru care s-a făcut și se face de ani mulți POLIȚIE POLITICĂ REPRESIVĂ împotriva mea de către niște „sataniști” apostați, uzurpatori de conducere legitimă în BOR (se poate percepe, de altfel, că <<„satanismul” înveșmîntat în har divin>> este regimul la putere actual în BOR, defăimând și facînd de rușine la cote fantastice imaginea românilor și a României în Europa și în lumea întreagă), așa încât astfel de „obiecții” din partea ta nu mă vizează absolut deloc.

Ba mai mult, inclusiv aici pe forum am manifestat și argumentat public împotriva acestor politici, precum și împotriva complicităților de la cele mai „de elită” niveluri ale BOR cu aceste politici antiromânești, dar probabil că la anumite niveluri de rea voință și de falsificare a realității se fac sau se vor uitate aceste lucruri, așa încât nu fac decât să aduc aminte despre aceste spre exemplu din cadrul dezbaterii „Baconsky – IPS Streza, un „BINOM” PRIMEJDIOS pentru B.O.R. și pentru nația română” de pe acest forum:
https://www.crestinortodox.ro/forum/...ad.php?t=19846