Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afiºare
Vechi 30.03.2025, 23:43:53
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrãrii: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Omule ai o problemã cu evreii, nu știu ce ți-a declanșat-o, dar vãd cã urmãrești obsesiv.

De fapt tema e falsã, dacã un evreu sau un palestinian vrea sã obținã cetãțenie românã stã câțiva ani și o ia sau o ia prin cãsãtorie, sau dacã se naște în Ro, sau are un pãrinte în Ro șamd.

În timpul ãsta cât tu arãți cu degetul spre un ipotetic proiect de lege, sunt sirieni care-și iau cetãțenie, oameni de prin Bangladesh, Pakistan, India cã de 10 ani se aduc muncitori strãini cu sutele de mii pe an/ cetãțeni din Ucraina care iau cetãțenia accelerat, tu faci o obsesie din treaba cã-și iau evreii cetãțenie cândva.

Cine a vrut dintre evrei și-a luat deja cetãțenie, iar cei care au rãdãcini sunt în general oameni bãtrâni dintre care mulți au deja cetãțenie.
Vechi 30.08.2025, 14:28:01
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrãrii: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
(...)
În timpul ãsta cât tu arãți cu degetul spre un ipotetic proiect de lege, sunt sirieni care-și iau cetãțenie, oameni de prin Bangladesh, Pakistan, India cã de 10 ani se aduc muncitori strãini cu sutele de mii pe an/ cetãțeni din Ucraina care iau cetãțenia accelerat, (...)
Eu m-am manifestat și argumentat în dese rînduri împotriva acestor politici, ani și ani de zile, fiind un susținãtor al identitãții ortodoxe creștine și naționale românești, inclusiv împotriva politicilor neomarxiste, dintre care despre unele am dovedit deja cã au fost promovate sau susținute tacit de fruntași ai PSD precum Dragnea Liviu și Dãncilã „Veorica”, inclusiv împotriva extremismului maghiar antiromânesc, manifestãri și opinii pentru care s-a fãcut și se face de ani mulți POLIȚIE POLITICÃ REPRESIVÃ împotriva mea de cãtre niște „sataniști” apostați, uzurpatori de conducere legitimã în BOR (se poate percepe, de altfel, cã <<„satanismul” înveșmîntat în har divin>> este regimul la putere actual în BOR, defãimând și facînd de rușine la cote fantastice imaginea românilor și a României în Europa și în lumea întreagã), așa încât astfel de „obiecții” din partea ta nu mã vizeazã absolut deloc.

Ba mai mult, inclusiv aici pe forum am manifestat și argumentat public împotriva acestor politici, precum și împotriva complicitãților de la cele mai „de elitã” niveluri ale BOR cu aceste politici antiromânești, dar probabil cã la anumite niveluri de rea voințã și de falsificare a realitãții se fac sau se vor uitate aceste lucruri, așa încât nu fac decât sã aduc aminte despre aceste spre exemplu din cadrul dezbaterii „Baconsky – IPS Streza, un „BINOM” PRIMEJDIOS pentru B.O.R. și pentru nația românã” de pe acest forum:
https://www.crestinortodox.ro/forum/...ad.php?t=19846