Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Dar totusi eu am zis ca seful poate fi si credincios.
Eu ma refeream la structurile controlate de partid , unde e plin de sefi ,dar e similar si in corporatii ,daca nu faci compromisuri, si lucrezi cu demisia pe masa.
Sefii trebuie sa fie crestini in comportamentul lor, ca o samanta buna, si asta atrage intreaga masa sa aiba principii sanatoase, ca un rod bun.
De aceea e si posibil un astfel de partid, pentru ca sunt suficiente principii bazate pe comportament crestin , si un nucleu de oameni care sa adere la ele, efectul bun propagandu se apoi in jur exponential.
Nu e cazul de critica, indoiala sau neputinta caci e perfect posibil, e necesar doar sa existe credinta in idee si credinta ca e cu acordul lui Dumnezeu
|
Iisus cand auzea de Zeloti si "partidele"lor, gruparile de atunci care se formau, il apuca durerea de cap si se straduia sa-i faca sa inteleaga ca ideea de partid cand tu mergi pe drumul duhovnicesc al Mantuirii este cea mai mare idiotenie si RATACIRE a mintii stapanite de imbierile Mamonei a iudelor care alearga numai dupa profit si cum sa-si indese buzunarele cu mai multi bani.
Astea erau partidele zelotistilor din vremea Mantuitorului.
Sefii in general pusi de semenii lor din partide nu pot face altceva decat sa-si vare cu disperare si frenezie cat mai multa avutie sub el.
Altceva nu stiu si n-au stiut vreodata. SUnt manati exclusiv de aceasta obsesie a banilor si a profitului.
Intr-o lume care va veni, din spirit de supravietuire, sefii vor fi ALESI de catre colectivele de munca.
Daca reincepe sa traga spuza pe el si familia lui va primi un sut in cur si Pa, altul la rand.
Suna paradoxal dar in curand, cei care cu Voia lui DUmnezeu ramanem prin "zona", vom trebui sa ne reintoarcem LA MUNCA ADEVARATA, fizica sau mai bine zis sa ne REintoarcem.
Ne place, nu ne place, asta va fi situatia, si da, in mainile lui DUmnezeu.
Priveste doar in jur ce dezastru generalizat se intrevede la orizont.