View Single Post
Vechi 12.09.2025, 02:30:06
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Si ce sa zic ,ne am dezoltat la oras de nu se poate. Cred ca am involuat ,si cu stiinta noastra grozava am distrus planeta, am omorat copilaria generatiei tinere, si ne am luat monitorul pe cap de persoana fizica in brate ,mormantul nostru cu LED-uri.
Există net, tv și la sat.

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Sincer eu nu am trait la sat, dar am ramas placut impresionat cand eram mai mic, ca acolo se aduna lumea seara si vorbea,si vecinii erau ca fratii , si zilele de sarbatoare erau tinute, si lumea era egala , si fiecare era respectat.
Sunt convins insa ca in prezent s-a schimbat si acolo ,din pacate.
Eu din câte văd la orașe erau cele mai tari găști de cartier, erau destul de închegați unde erau blocuri multe, cu minim 2-3 copii per apartament, în cartierele de case oamenii nu erau așa uniți.

Eu văd că pe nicăieri românii nu se asociază, nici în străinătate, nici în legătură cu diferite hobby-uri, sporturi, șamd, deci e o problemă ce ține de specificul poporului.

S-a mai întâmplat că după 90 unii au sporit de au fost câteva clase financiare peste alții, automat și-au căutat anturaje doar din clasa lor socială, pe restul i-au dat la o parte.Asta se cheamă capitalism, unii abia plătesc întreținerea de la o lună la alta, iar alții sporesc de au 3-4 case și apartamente, 3 mașini de clasă, deși ambele categorii pot fi de oameni cinstiți.