Citat:
În prealabil postat de CristianR
Dacă poți detalia: Este vorba despre o problemă fizică (afecțiune medicală), ori una sufletească cea care îți îngreuiază rugăciunea? Sau poate prea multă muncă și nu-ți mai rămâne timp?
|
Cea cu mersul la Biserica pentru slujba de seara , inclin sa cred ca e medicala, tre sa fac operatie la un picior, caci chiar sunt intr-o perioada in care as merge. Dar nu mai bag deloc mana in foc pentru mine, pana nu probez ca ce zic ca asd face chiar as face.
Cea cu rugaciunea particulara , e o problema combinata : ca as dori sa inteleg mai mult, sa o trec mai mult prin minte si suflet + ca mi se pare ca nu e o urgenta pentru mine cererea respectiva sau nu ii intleg eu importanta + buruienile gandurilor lumesti, de servici de exemplu care imi fura efectiv atentia.
Cel putin privitor la ultima cauza, patima, stiu ca rugaciunea insasi e solutia ,nu sa ingrropi gunoiul sub covor, ci sa recunosti deschis problema in fata lui Dumnezeu , de exemplu ingrijorarea de cele lumesti, si recunoscandu-ti neputinta sa ceri ajutor, si chiar sa multumesti pebntru ce iti da oricum , chiar si in viata lumeasca