View Single Post
Vechi 01.11.2025, 21:55:22
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Eu am zis ca nu ne-a lasat cunoasterea precisa daca exista ceva dupa viata , si nu ca nu ne a fost permisa credinta ca exista ceva.

Adica El iti zice tie personal : iubeste-Ma pe Mine ,precum si pe aproapele tau si vei trai vesnic .
Iar tu ce ii raspunzi?
Doamne stai putin sa Te verific : intai arata mi ca intradevar este ceva dincolo , si de abia apoi te voi crede si eu.

Nu mai bin sa incepi direct cu poruncile fara sa te uiti la necunoscuta mortii , ci mai degraba la implinirea poruncii si la aproapele caci :
Uite ca ne uitam la necunoscuta mortii in pasajul urmator care este adresarea DIRECTA a lui Dumnezeu catre Adam si Eva, adica spre omenire spre cele 8 miliarde de suflete cati suntem acum.

16 "Femeii i-a zis:

„Îți voi mări mult durerile nașterii;
în durere vei naște copii.
Dorința ta va fi pentru soțul tău,
iar el va stăpâni peste tine.[k]“

17 Iar lui Adam i-a zis: „Pentru că ai ascultat de soția ta și ai mâncat din pomul din care-ți poruncisem să nu mănânci,

blestemat este pământul din cauza ta;
cu trudă îți vei lua hrana din el
toată viața ta.
18 Spini și mărăcini îți va da,
iar tu vei mânca din plantele câmpului.
19 Cu sudoarea frunții tale
îți vei mânca pâinea,
până când te vei întoarce în pământ,
pentru că din el ai fost luat;
căci țărână ești
și în țărână te vei întoarce.“

Deci ce parere ai?
țărână este țărână, nimic altceva...unde este restul calatoriei?

De aceea repet ca trebuie revenit la ceea ce afirma Femeia Samariteanca cand zice ca ea (implicit si cei ca ea in necunoastere si mici, umili, neinsemnati, fara studii,) il asteapta pe Mesia sa ii clarifice ce si cum.

"25 Femeia I-a zis:

– Știu că urmează să vină Mesia – Căruia I se zice Cristos. Când va veni El, ne va spune toate lucrurile.

26 Isus i-a zis:

– Eu, Cel Care-ți vorbește, sunt Acela."

Ca urmare nu este un pacat sa doresti, sa astepti cu rabdare ca Mesia sa iti clarifice DIRECT, sa NE clarifice tuturor celor 8 miliarde de suflete CE SI CUM mai ales ca Dumnezeu stie cat de neascultatori suntem, cat de vicleni si mincinosi putem fi in relatie cu semenii nostri in disperarea de a servi lui Mamona.

A umbla in depresie, abatut, in melancolie, stresat ca esti VINOVAT de tot felul de lucruri, mai mult, ca iti asumi prosteste vinovatii aruncate de altii asupra ta pe nedrept, ca sa fii tinut in ascultare si obedienta de rob al lor al oamenilor, este un pacat.

Last edited by cozia; 01.11.2025 at 21:59:59. Motiv: https://www.brighteon.com/browse/new-videos
Reply With Quote