Citat:
În prealabil postat de Iorest
Tu chiar ai prea mult timp liber, la Biserică spuneai că mergi doar o dată pe săptămână și nici atunci în toate Duminicile consecutiv, iar pe net stai cu zilele, dacă s-ar converti în ore și zile timpul petrecut de tine aici și pe net ai vedea dimensiunea pagubei, timp irepetabil.
Lasă-te de ideea de a convinge pe altul, vezi mai bine de post că mai sunt vreo 4 zile și începe, probabil că dacă ai da timpul pe care-l dai net-ului pt a participa la slujbe, ai rămâne mai îndreptat.
|
Si eu am luat o pauza ca a-ti vazut ca nu am mai intrat , dar am intrat totusi acolo sa imi satisfac curiozitatea daca se poate comunica pe net, pentru ca totusi erau multi oameni, puteai vorbi,nu era cenzura. In alte parti netul a devenit foarte cenzurat , sub diferite forme, si greu mai citeste cineva ce zici.
Si da, incerc sa dau un sens discutilor , fie pe net fie in realitate, sa incercam sa gasim puncte de convergenta intre noi,niste necunoscuti , si sa ma schimb si eu , sa fiu mai clar, mai aproape de cum gandesc ceilalti.
Daca tot ne-a captutrat netul asta (cum si tu ai experimentat) , macar sa o facem cu folos.
Cat despre recomandarile la viata reala , iti multumesc ,cu ajutorul lui Dumnezeu si cu putina ordine in mintea mea, sper sa se intample si acest lucru. Mai ales ca trec printr-o perioada grea , si ajutorul lui Dumnezeu devine de neinlocuit.
Citat:
În prealabil postat de Iorest
Chiar citeam despre planul Draghi să ne mai îndatorăm câteva triliarde pt Ukr, deci după îndatorarea cu plandemia, acum cu Ukr, o țară care vrea să ne șteargă rădăcinile și din cartea de istorie dacă s-ar putea, noi trebuie pt că spun niște jegoși rapace care vor lua totul de la oameni, să ajungem în sapă de lemn.
|
La tine comentariile se axeaza pe efectele asupra niovelului de trai ,a economiei a unor masuri . Intradevar e evident ca directionarea unor asa mari resurse catre razboi ne va afecta pe toti si va distruge europa.
Nu e o cale sanatoasa. Europa ar trebui sa capituleze, sau sa spere ca a fost o alarma falsa ca rusii ne vor invada ulterior, si ca se vor opri in ucraina. Asta e singurul argument al liderilor euriopeni dar si al majoritatii cetatenilor europeni in general,mai ales cei vestici, , faptul ca daca Rusia a mintit o data la invadarea Ucrainei, va minti si a 2 a oara.
Noi ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca vom fi partial sub influenta lor , ceea ce nici nu ne ar face asa rau. Totusi, in trecut s-a vazut ca la ei nu prea exista cuvantul partial, cel mult Ungaria sa spere la asa ceva, ori te iau cu totul ori nimic.