Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2026, 00:39:48
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu chiar ai prea mult timp liber, la Biserică spuneai că mergi doar o dată pe săptămână și nici atunci în toate Duminicile consecutiv, iar pe net stai cu zilele, dacă s-ar converti în ore și zile timpul petrecut de tine aici și pe net ai vedea dimensiunea pagubei, timp irepetabil.

Lasă-te de ideea de a convinge pe altul, vezi mai bine de post că mai sunt vreo 4 zile și începe, probabil că dacă ai da timpul pe care-l dai net-ului pt a participa la slujbe, ai rămâne mai îndreptat.
Si eu am luat o pauza ca a-ti vazut ca nu am mai intrat , dar am intrat totusi acolo sa imi satisfac curiozitatea daca se poate comunica pe net, pentru ca totusi erau multi oameni, puteai vorbi,nu era cenzura. In alte parti netul a devenit foarte cenzurat , sub diferite forme, si greu mai citeste cineva ce zici.

Si da, incerc sa dau un sens discutilor , fie pe net fie in realitate, sa incercam sa gasim puncte de convergenta intre noi,niste necunoscuti , si sa ma schimb si eu , sa fiu mai clar, mai aproape de cum gandesc ceilalti.

Daca tot ne-a captutrat netul asta (cum si tu ai experimentat) , macar sa o facem cu folos.

Cat despre recomandarile la viata reala , iti multumesc ,cu ajutorul lui Dumnezeu si cu putina ordine in mintea mea, sper sa se intample si acest lucru. Mai ales ca trec printr-o perioada grea , si ajutorul lui Dumnezeu devine de neinlocuit.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Chiar citeam despre planul Draghi să ne mai îndatorăm câteva triliarde pt Ukr, deci după îndatorarea cu plandemia, acum cu Ukr, o țară care vrea să ne șteargă rădăcinile și din cartea de istorie dacă s-ar putea, noi trebuie pt că spun niște jegoși rapace care vor lua totul de la oameni, să ajungem în sapă de lemn.
La tine comentariile se axeaza pe efectele asupra niovelului de trai ,a economiei a unor masuri . Intradevar e evident ca directionarea unor asa mari resurse catre razboi ne va afecta pe toti si va distruge europa.

Nu e o cale sanatoasa. Europa ar trebui sa capituleze, sau sa spere ca a fost o alarma falsa ca rusii ne vor invada ulterior, si ca se vor opri in ucraina. Asta e singurul argument al liderilor euriopeni dar si al majoritatii cetatenilor europeni in general,mai ales cei vestici, , faptul ca daca Rusia a mintit o data la invadarea Ucrainei, va minti si a 2 a oara.

Noi ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca vom fi partial sub influenta lor , ceea ce nici nu ne ar face asa rau. Totusi, in trecut s-a vazut ca la ei nu prea exista cuvantul partial, cel mult Ungaria sa spere la asa ceva, ori te iau cu totul ori nimic.
Reply With Quote