Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 10.04.2008, 16:23:16
georgiana_sad georgiana_sad is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bitza
Cristi,in ce spui tu aici,nu aduci nimic nou.Vii cu aceleasi vechi si plictisitoate critici,spui exact ce ai spus si in celalant post al tau.Nu vii cu numic nou.....deci scuzama dar deja devii previzibil si plictisitor.Adica,cand eu si ceilanti forumisti vedem ca ai mai scris ceva pe topicul asta,nu stim daca mai are rost a le citi,pentru ca stim deja ce contin:critici si "sfaturi" la adresa mea! Atat! Tu,marele crestin(si ortodox-adica dreptcredincios,pe deasupra),dai lectii "tari" imoralului, jignitorului si defaimatorului bitza(adica io ma).Tu,marele moralist "pui la punct",imoralul.....Bravo! Sunt sigur ca toti "crestinii" o sa te laude,o sa te aprobe,si o sati zica "bine ma!" Iai ziso nemernicului,lai pus la punct!iai dat o lectie cum nici nu se astepta!Ticalosul!Bine iai facut! Toate bune si frumoase,totusi,de unde stim noi ca tu esti credibil?Te cunoastem cumva?NU! Poate,in spatele imaginii de bun crestin(ortodox) afisata de tine,zac vicii ascunse,perverse,pe care o minte normala nici nu le pot inchipui!Nu avem de unde sti!!!Poate in spatele multor "crestini(ortodocsi)" se ascund fapte murdare,perversiuni obsesive,minti intunecate! De unde stim? Poate eu,datoritata catorva propozitii gresite si a felului de a gandi(mai "direct") apar aici ca cel mai rau,in timp ce persoane cu o viata ascunsa,plina de vicii,dar care scriu frumos,moralizator si apar ca buni crestini sunt considerati buni! Deci draga,mai domol cu sfaturile,ca totul e relativ.......
judeci si aberezi...urat asa..zau !
Reply With Quote