![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nimeni nu zice sa nu-ti sustii o parere, chiar si un spirit de gluma poate ca sa dsetinzi o situatie, dar cu bolile sufletului si ale mintii nu e de glumit. sa nu ne ascundem in spatele anonimitatii internetului si sa dam frau liber patimilor spunand ce ne vine la gura. sa nu dam un branci unui om pe care nu stim daca il mai putem ridica. apropo, sa stii ca georgiana a mai deschis si alte topice pe problema sa, pe alte sectiuni, unde a si primit raspunsuri la vremea respectiva. deci, "reaprinderea" lui poate nu era tocmai necesara. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca stii de gluma si tu si ceilanti,vezi tu,eu fac haz de necaz si in cele mai grele situatii(exceptie face meseria mea,unde,repet nu e loc de gafe..).....sa nu crezi cumva ca eu nu am trecut prin situatii(foarte) grele in viata,da intotdeauna,oricat de greu a fost,am preferat sa depasesc situatiile cu zambetul pe buze....cand ceilanti ma vedeau,ma credeau ori foarte tare dpdv sufletesc,ori nebun,eu cred ca sunt un pic din amandoua....Deci pentru mine gluma(chiar nesarata)a fost intotdeauna o arma tare in fata obstacolelor ce miau iesit in cale dintotdeauna....si ingrijorarea sa tramsformat in zambet(chiar fortat)...Daca nu stii de gluma esti un robot,o leguma serioasa si necazul te doboara rapid,nu rezisti.....Insusi Domnul Iisus a zambit si a ras cu ucenicii sai,desi stia ca il asteapta o moarte grea....Insasi martirii crestini din Roma,in timp ce erau dusi catre moarte cantau...Eu gasesc un motiv de gluma chiar si in cele mai grele situatii,ale mele si ale altora......nu pot sa ma complac intro seriozitate tampita,rigida,grava...sunt o fire vesela,si asa voi ramane pana in ultima zi a mea in lumea asta,desi in situatiile grele am incercat sa fiu serios,niciodata asta nu mia ajutat cu nimic....tot ce am scris aici,au fost ironii,glume(proaste),idei fanteziste,nimc serios...si daca am suparat pe cineva cu ceva imi cer iertare din nou,dar asa e felul meu de a fi,nu am ce face...Niciodata nu o sa ma vedeti postand citate din Biblie nici explicatii"savante",cum fac multi,pentru ca eu consider ca credinta nu sta in citate,nici in vorbe,ci in fapte...oricum cu bla-blaurile nu ajuti pe nimeni cu nimic......FAPTELE SUNT TOTUL,VORBELE SUNT 0!!!!Ideea e ca nu poti sa ajuti pe cineva scriindui niste citate si sfaturi,e o idiotenie sa crezi asa ceva,un om nu poate fi ajutat cu adevarat decat cu fapte,cunoscandul atat fizic cat si sufleteste.....Cand am deschis topicul cu ajutorul la domiciliu "crestinii" de pe forum mau luat la misto,dandumi ei,marii intelepti sfaturi si facanduma in tot felul..daca treb. sa fiu serios,cum ma sfatuiesti,le trageam niste injuraturi "on-line" cum numai in curtea scolii mai vezi....dar sper ca ai obs. ca am luat in gluma toate provocarile si macar treb.sa recunosti ca,indiferent de ce tampenii scriu eu,sunt totusi decent si nu vulgar....Concluzia e ca eu iau viata in gluma,la misto,si nu treb. sa puneti la suflet toate prostiile pe care le scriu,nu sunt din rautate,poate cel mult din prostie.....:D:D:D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristi,in ce spui tu aici,nu aduci nimic nou.Vii cu aceleasi vechi si plictisitoate critici,spui exact ce ai spus si in celalant post al tau.Nu vii cu numic nou.....deci scuzama dar deja devii previzibil si plictisitor.Adica,cand eu si ceilanti forumisti vedem ca ai mai scris ceva pe topicul asta,nu stim daca mai are rost a le citi,pentru ca stim deja ce contin:critici si "sfaturi" la adresa mea! Atat! Tu,marele crestin(si ortodox-adica dreptcredincios,pe deasupra),dai lectii "tari" imoralului, jignitorului si defaimatorului bitza(adica io ma).Tu,marele moralist "pui la punct",imoralul.....Bravo! Sunt sigur ca toti "crestinii" o sa te laude,o sa te aprobe,si o sati zica "bine ma!" Iai ziso nemernicului,lai pus la punct!iai dat o lectie cum nici nu se astepta!Ticalosul!Bine iai facut! Toate bune si frumoase,totusi,de unde stim noi ca tu esti credibil?Te cunoastem cumva?NU! Poate,in spatele imaginii de bun crestin(ortodox) afisata de tine,zac vicii ascunse,perverse,pe care o minte normala nici nu le pot inchipui!Nu avem de unde sti!!!Poate in spatele multor "crestini(ortodocsi)" se ascund fapte murdare,perversiuni obsesive,minti intunecate! De unde stim? Poate eu,datoritata catorva propozitii gresite si a felului de a gandi(mai "direct") apar aici ca cel mai rau,in timp ce persoane cu o viata ascunsa,plina de vicii,dar care scriu frumos,moralizator si apar ca buni crestini sunt considerati buni! Deci draga,mai domol cu sfaturile,ca totul e relativ.......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pina la urma Georgiana a cerut un sfat ,dar vad ca discutia a deviat.
Nimic nu e mai rau decat boala de nervi ,te macina si iti face viata un infern Sa nu criticam sa nu cadem si noi in aceeasi ispita ,caci toate sunt trimise de Domnul. Georgiana numai mersul la duhovnic si la sf.Maslu si sf.Liturghie te va ajuta sa scapi ,dar nu deodata ,sa ai rabdare ,caci pot trece ani.Incredinteaza-te in mainle Domnului dar nu lasa medicamentele pina nu iti revii.Eventual cere de la medic un tratament care sa scada gradat in intensitate ,deci cand incepi sa te simti mai bine cere scaderea cantitatii prescrise. Iar cu serviciul ,mai sunt si alte posibilitati de a castiga bani ,nu in cluburi unde iti dereglezi somnul . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea este valabila doar daca esti tanar necasatorit, insa daca ai familie nu baga de seama ce te-am intrebat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Georgiana, cum te mai simti? Sper ca nu tot cu gandurile acelea de sinucidere si nici cu inchipuirea ca ai fi suferind de schizofrenie paranoida...
Razvan Doamne ajuta, Georgiana. Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii! --------------------------------------------------------------------------------------- Mantuieste Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta! Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste Si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|