View Single Post
Vechi 07.04.2026, 11:50:51
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Practic IISUS a spus cel mai MARE ADEVĂR!

Sistemul,pe care el îl numea Lumea,te ține captiv,și te oprește să poți accesa Lumea Astrală,sau Împărăția Cerurilor.

Când Iisus a spus că “Împărăția” este deja înăuntrul vostru,se refera la faptul că Sufletul tău este “fabricat” în Împărăție.

Când Iisus spunea “voi nu sunteți din Lumea aceasta”, practic îți spunea că originea ta nu este terestră,ci că ești venit din Lumea Astrală.

Împărăția poate fi numită în acest caz,o Lume Ideală sau un Sistem după care funcționează,

ALTĂ LUMI

Cu siguranță există mai multe Lumi,nu doar aceata și cea despre care vorbește Iisus,însă Împărăția Cerurilor este cumva Guvernul Central al acestei Galaxy.

“Precum in Cer așa și pe Pământ”

Iar dacă în alte Lumi probabil a fost implementat Sistemul Împărăției Cerurilor,la noi aici pe Pământ asta urmează să se întâmple.

Însă ăsta nu înseamnă că toți de pe pământ sunt ai “Lumii “ acesteia.

Mulți suntem veniți din Lumi deja funcționale,unde Sistemul Ceresc este funcțional.

Practic n-ai cum sa fi al Lumii acesteia dacă originea ta ca Spirit este deja din altă Lume.

Și n-ai cum să părăsești Lumea aceasta trăind încă în ea.

Acești termeni religioși, folosiți în Biserică și cultele neoprotestante privind Lumea și oamenii lumii sunt denaturați.

N-ai părăsit Lumea dacă te-ai pocăit s-au călugărit sau știu ii ce.

Lumea în sine nu este greșită,ci Sistemul actual care o controlează este greșit!

Ultimul bețiv, ultima videochatista, ultimul cerșetor pe care tu îl condamni și te crezi mai bun decât el pentru că tu te-ai pocăit sau ai stat zece ore la coadă sa pupi nu știu ce moaște, poate fi din altă Lume,și nu din Lumea asta.

De ăia îți spune de multe ori că :

“Mulți chemați, puțini aleși!”

De ce?

Fiindcă doar cei cu adevărat fabricați in altă Lume,în cea a Sistemului Ceresc,pot auzi cu adevărat Glasul din Împărăție!

Ceilalți vor prefera și preferă această Lume!

De ce?

Fiindcă sunt ai Lumii acesteia!