View Single Post
Vechi 17.04.2026, 21:18:18
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Așa cum am spus, practic Moliftele Sfântului Vasile cel Mare și ale lui Ioan Gură de Aur sunt rugăciunile mele preferate din Biserica Ortodoxă.
Eu le folosesc doar la mare nevoie,și din păcate iarăși a trebuit să fac asta.
Mi se pare stupefiant pasajul acesta, și nonșalanța cu care recunoști, cred că la nivel public doar pe un rătăcit de teapa lui Dragoș Argeșeanu l-am mai văzut jucându-se cu niște rugăciuni atât de puternice.

Și semnul la oamenii ăștia e că ei merg din rău în mai rău, deci dacă ar fi fost să fie cu binecuvântare se lăsau, de păcate, de înșelare.

Citat:
Mirenii nu au voie să le folosească,doar preoții in anumite condiții și arhiereii.
Eu le folosesc doar la mare nevoie,și din păcate iarăși a trebuit să fac asta.
Tu evident că faci de capul tău și de aceea te-ai îmbolnăvit de tensiune, diabet și noianul acela de boli.
Acum mi-e mai clar și legat de spaima de câini și de faptul că ai momente când ești ca o oală care dă în clocot, chiar mă miram ce a putut face un băiat tânăr să ajungă așa.

Citat:
INVOCÂND TOATE PUTERILE CEREȘTI!

Dar în același timp Luptând cu Inamicul pe față.

Atunci nu mai trebuie să lupt eu.

Sunt momentele mele preferate,fiindc trăiesc TOTUL!

Mă simt util, fiindcă simt nevoia sa ajut, mă simt conectat deplin cu tot arsenalul lui Dumnezeu și, mă Lupt.

Nu cu Dumnezeu,ci alături de El!

Pentru cei necredincioși este un prilej să-și întărească credința, să simtă frica dar și puterea lui Dumnezeu.

Deasemenea sa vadă cum Satan sălășluiește în om,cum îl chinuie.

Vede cât de multă vrăjitorie, farmece, descântece și alte elemente ale ocultismului sunt prezente la noi .

Am fost mereu atras de aceasta luptă,de aceste rugăciuni încă de când eram mic.
În primul rând că la mănăstirile de tradiție care citesc moliftele, se face maslu legat de slujba de dezlegare.
Și se postește, unii postesc negru, mă refer la enoriași, nimeni nu e tâmpit să meargă cu burta plină de carne și de nesimțire la lupta cu vrăjmașul.
Există enoriași la care li s-a și interzis să participe la slujbe de dezlegare de către duhovnicii lor.

Și problema e că fără post, rugăciune, maslu, spovedanie, împărtășanie să apelezi numai la slujbele astea e ca și cum ai suna în gol.

Fără smerenie desăvârșită te poți îndrăci și ajunge la forme de înșelare.

O dovadă că ești înșelat e că nu ai curajul să te duci la adevărații preoți care slujesc molitfele să te spovedești, să le spui ce faci și să urmezi sfatul lor chiar dacă ți se dă o interdicție totală la a mai citi moliftele.

Dacă tu faci doar urechism, și aplici ce vrei tu în lupta cu diavolul ești perdant și dracul râde de tine.

Doamne ferește-ne să nu ajungem în nicio formă de înșelare!

Last edited by Iorest; 17.04.2026 at 21:42:26.
Reply With Quote