Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Nu sunt de loc mici ,sunt la fel ca si faptele , caci sunt originea faptelor.
" Cine se uita doar la o femeie sa o pofteasca a si curvit cu ea ,in inima lui" (Iisus)
"Caci din inima ies hotiile hulele ...si toate celelalte fapte rele" (Iisus)
Chiar cred ca ar fi interesant daca cumva nu ai citit, sa te uiti prin catehismul ortodox care face refresh la ce scrie prin Biblie, si explica intr-un libaj accesibil si rational cum iti place tie.
Ti-ar raspunde la foarte multe din intrebarile care le pui aici oarecum mirat, desi sunt arhi cunoscute de zeci de generatii in ortodoxie.
Scuze, daca cumva l-ai citit deja.
|
Da vezi eu pe bune am o anomalie când privesc femei. Mă uit la ele ca la oameni. Chiar mi s a reproșat faptul ca nu le poftesc. Cele boite exagerat de mult chiar îmi provoacă repulsie, ca sa nu mai vorbesc de cele cu buzele umflate, ew….Având “ neajunsul” asta nu mă pot raporta la atenționarea data de Iisus.
Eu tind sa am reacții inverse sau chiar întârziate.
Lucruri la care multă lume se tăvălesc de râs, cum ar fi bețivii căzuți, răniți în șanț, mie mi se strânge inima de parcă i simt durerea…și multe de genul ăsta.
Motiv pentru care nu sunt o forțe bună persoana de companie în medii veseloase.
Eu rad și mă amuz copios, însă la cu totul alte bancuri, vorbe de duh, situații comice din marea comedie umană.