View Single Post
Vechi 30.05.2026, 13:03:17
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Contează că este COMPETENT!

Știe ce face,de ce face și cel mai important....O FACE!

Nu a fost adus de voturi,de campanii electorale,de pile,de relații,de partide etc.
Tocmai de voturi a fost adus, la un moment dat era cel mai votat președinte de Consiliu Județean
https://oradeaindirect.ro/ilie-boloj...ale-din-iunie/

Citat:
Practic stilul lui,metoda lui, până la urmă lupta lui împotriva tuturor, intransigenta...

Adică să faci ceva necesar,nepopular, dur....Dar să-ți și asumi asta ...

Asta înseamnă caracter, coloană vertebrală, incoruptibilitate,și tot ce lipsește clasei politice!
El doar mimează toate astea, e un rol politic, în fapt își protejează interesele pe care le are în Bihor, în PNL și de parvenire la funcția de președinte al statului, de altfel a și pus oameni de-ai lui prin diferite funcții:

https://www.profit.ro/povesti-cu-pro...emeie-22095118

Citat:
Și vom avea parte de război și noi!
Încă nu se știe, deși am fost prin țară și am văzut multă tehnică militară care se plimbă ba pe autostradă, ba prin diferite zone la vedere, nu știu dacă sunt exercițiile alea de apărare a perimetrului denumit poarta Focșanului care s-au dat la știri, sau sistemul exersează masiv scenariul de război cu mobilizare la capacitate maximă împotriva Rusiei.

Dacă se va ajunge la război cu Rusia va fi doar dorința Bruxellesului de hegemonie spre est, fiindcă americanii nu par că dau semne spre asta, clar nu se vor opri în Crimeea sau Donbas.

Ținta ultimativă și visul de aur sunt resursele vaste pe care le dețin rușii.

Last edited by Iorest; 30.05.2026 at 13:05:56.
Reply With Quote