![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu prea văd să o confirme istoria lor, dacă ei s-au implicat și în conflictul celor 2 Coree, au războaie prin Tibet, au sprijinit Vietnamul etc. Practic dacă nu vor face nimic vor cădea și de pe locul 2 mondial, deja li se dă șah de către hulpavul de trump care din păcate e un om de joasă speță, care nu are niciun scrupul să arunce planeta într-un haos. Din ce am văzut și Viktor Orban a pierdut prin asocierea cu el, orice asociere cu trumpete în Europa cel puțin, va trage mult în jos suveranismul pe termen mediu și lung.
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Nu cred ca abordezi corect. Din start orice discuție începe cu relaționarea celor două puteri. Iar ea este de Stăpân- vasal. Atâta timp cat problema suveranității lor nu este rezolvată și depind de voința , ordinele, comenzile comerciale, economice, și mai ales de moneda stăpânului, nu se poate pune problema locului 1 sau 2. Iorest gândește-te, chiar este hilar. Atâta timp cât popoarele care sunt numarul 1 CA PUTERE EXECUTIVĂ , istoric, tradițional, cum vrei, în orice stat, înainte chiar și de constituție nu și controlează destinul cum ar fi normal, și nu au suveranitate, iar coloanele a V-a din toate aceste state dictează, nici nu avem despre ce discuta, China fiind una din aceste state absolut vasale. De noi nici nu mai vorbim. 3…. La fel…ABSOLUT NICI O DIFERENȚĂ. Last edited by cozia; 23.04.2026 at 19:40:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La 1900 erau în Evul Mediu și acum se luptă de la egal la egal cu americanii pt resurse. Probabil că erau mult mai în spate, sub locul 30 mondial ca economie la un moment dat. Ce am văzut stau nr 1 la robotică, baterii electrice, am văzut că au inventat un kkt de robot capabil să alerge mai repede decât un om, imaginează-ți că au arme și vin spre tine.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.04.2026 at 22:10:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Robotii care dau buzna și vin spre mine să mă mierleasca îi voi privi ca pe păpușile din reclamă Duracell, unde suntem mințiți ca bateriile lor țin mai mult decât orice altă baterie alcalină. Repet, se minte și se manipulează pe toate planurile. Ți am zis acum, măcar ca idee, trebuie să ne uităm în jurul blocurilor cine locuiește în ele pe unde vom sapă haznale când vor începe energy-lokdaunurile sau penele prelungite, precum este deocamdată la alții… Să sperăm ca nu, deocamdată. Doamne ferește! |
|
|
|||
|
|||
|
Incredibil!
Deci suntem ca ăia din bancul în care doi se bat,și tu stai deoparte speriat,iar când îi umflă unul o palmă celuilalt, așa din inerție,din unda de soc,din știu io ce,tu ai și luat bingo, te-ai prăbușit,ai căzut pe spate așa instant….Mortus Est… Vai de capu nostru! Tare ne temem noi de bătaie… Dacă dintr-un fier vechi de dronă deja le tremura vocea și mâna pe foaie la marii noștri conducători ai armatei române, Situații de urgență și alți specialiști în SECURITATE… Noi,care ajutam Ucraina,care permitem baze pentru SUA,care suntem marele flanc estic al NATO. Ne * pe noi la niște zmeie de ăstea rătăcite,care nici măcar nu ne vizau,și deja mare panică în toată țara,a și distrus deja un bloc întreg. Dapai să VREA,să te țintească,nu zic cu 43 de drone, că dacă îți trimite atâtea,deja jumătate țara a fugit. 6 drone să-ți trimită, că deja ți-au cedat toate sistemele, și nu mai funcționeazi că stat , intri in colapa, panică. Pe noi nici nu trebuie să ne invadeze militar,ne distruge psihologic cu câteva drone. Atâta suntem noi de viteji,de curajoși,de bravi,de tari! JALE JALE JALE! Milioane de euro să apărăm pe alții, și când se rătăcește ceva pe noi înghețăm instant! Degeaba cumpărăm toată tehnica militară din lume, dacă o ți parcată,sau doar pentru exerciții și defilări. Culmea culmilor să te tot bazezi pe alții să te apere. Păi țara ți-o aperi prima dată tu, poți să fi in 16 alianțe și cu cate trupe străine vrei in teritoriu. ZERO REACȚIE! 100% FRICĂ ! Armată deasemenea construită probabil politic,pile, relații și zero capacități! ZERO FACTOR DECIZIONAL INDEPENDENT! Este vital să profităm de faptul că dispunem în sfârșit de resurse,de parteneri,de poziție,de circumstanțe… Este un moment istoric crucial,unde putem muta chiar decisiv! Însă nu cu acești oameni! Trebuie să punem in poziții cheie oameni COMPETENȚI! Oameni de decizie! Altfel pur și simplu vom fi zdrobiți de greutatea acțiunilor ce vor urma! Ar fi cazul ca oamenii care nu fac față,care nu pot onora funcțiile, pozițiile in care sunt să se retragă ! În orice sistem, țară, instituție care se respectă, așa se procedează, atunci când cineva eșuează! Dar la noi nu exista onoare! Pentru a nu menține țara în tensiune,in criză,in schimbări peste schimbări, demiteri,alegeri peste alegeri! Ar trebui să facem apel public,ca toți cei care sunt în funcții relevante,pur și simplu să renunțe la ele, să se retragă onorabil! De ce să așteptăm lovituri de stat, schimbări așa miraculoase sau alte forme convenabile pentru mafia care nu lasă puterea! Faceți domnilor singurul lucru onorabil pentru această țară și plecați! Lăsați oamenii competenți să salveze, reconstruiască, ajute,și relanseze aceasta țară! Fiindcă oricum veți cădea,dar de ce să ne trageți pe toți după voi?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum după drona asta rătăcită, nu m-ar mira să nu fie trasă de ruși, nu mai pune nimeni întrebări de ce guvernul DEMIS încă angajează Statul Român în împrumuturi FOARTE ONEROASE din programul SAFE. Deci Bolojan și niciun ministru nu ar mai trebui să aibă drept de semnătură!!! Iarăși ÎMPRUMUTĂ câteva miliarde pe care le vom da înapoi după 2035, pe lângă celelalte datorii care se rostogolesc se va depăși 100% din PIB la datoria publică. Citat:
Nu vezi că ăștia nu pleacă nicicum, nu ai înțeles că sunt în stare să aducă votanți ilegali din Basarabia, să falsifice procesele verbale de vot, să anuleze tururi de scrutin și să interzică candidați care îndeplinesc formal procedurile de eligibilitate numai ca să iasă ei ? Să instituie cenzura, să pună la colț, la index, să eticheteze, în toate astea folosesc presa, CNA, AI și orice om credul care mușcă la propaganda lor. L.E. S-ar părea că a fost bruiată spre Ro drona de anti-aeriana ukr: https://www.activenews.ro/opinii/Ghe...crainei-205471
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 29.05.2026 at 20:31:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Iorest, economia lumii se bazează pe DATORIE.
Foarte bine că îți dă cineva ceva pe datorie, fiindcă altfel nu-ți poate da. Cu cât ai o datorie mai mare cu atâta ești mai dezvoltat! Asta a fost greșeala lui Ceaușescu,cu datorita plătită, practic a ieșit din economie mondială. Nu există economie fără DATORIE! Hong Kong, Japonia și Singapore sunt cele mai îndatorate state din lume! Ți se pare că o duc rău? După urmează Franța ,Canada,China și SUA. Însă noi încă gândim în stil comunist,vai să nu ne îndatorăm, să nu vindem țara, să nu vină investitori și alte tâmpenii de ăstea. Pai toate țările dezvoltate,care au fost izolate și sărace înainte doar așa s-au dezvoltat! Practic toată tâmpenia asta suveranista globală,a încetinit economia lumii, începând de la pandemie, război și a declanșat crize politice peste tot. Problema la noi este că s-au întâlnit suveranistii cu comuniștii mafioți și aici puteți vedea...Cu extensiune cu alea... Ambii trebuie RETEZAȚI! USR plus PNL reinventat de Bolojan, plus tehnocrații dezbinați, foști PLUS, Forța Dreptei,și ecologiști,și ceva partide de astea cu drepturi LGBT si iarbă etc. Toți ăștia trebuie uniți,și dat jos jegul PSD,AUR,POT,SOS și scoși pe ușă afară trimiși la Putin și Trump. Orban a căzut, să cadă,și Putin și Trump și alți tâmpiți care au distrus țări întregi și au dat planeta înapoi și evoluția umanității...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ei vor scurge niște bani mulți și datoria o să o plătească proștii. Vezi că până să dai tu PSD-AUR etc s-ar putea să arunce oamenii PNL la groapa de gunoi a istoriei unde și merită să ajungă, eu cât oi trăi n-oi mai pune ștampila pe javrele astea care au ca singur scop alături de USR să facă viața grea românilor, să inventeze noi taxe, să avem cea mai scumpă energie, să ne pierdem locuințele sau să muncim numai ca să le plătim lor. Mă bucur din plin de jegul userist, având primar userist, deci văd cum ăștia pun osbtacole, măresc taxe să iei avize și după te amendează că ai lucrat fără aviz, văd cum încetinesc lucrări de infrastructură, lucrări care trebuiau să fie gata în 2 ani se termină în 3 ani jumate mult mai scump. Au băgat taxe pe parcare și în zonele de bloc unde nu au făcut nicio amenajare, în afară de a jecmăni și de a face o propagandă anti-umană prin stilul șarlatanesc mincinos în care e îmbrăcată cu sclipici să ia ochii retarzilor fără inteligența comunicării și a marketingului politic, chiar nu fac nimic.
|
|||
|
|||
|
Stai liniștit Iorest, că nu are nimeni poster cu Bolojan pe perete, nu-i așa popular, și nu-l iubește nimeni,nici măcar place.
Nici mie nu mi-au plăcut măsurile lui la început, încât l-am acuzat pe aici de genocid social. Dar nu asta contează că ne place sau nu! Contează că este COMPETENT! Știe ce face,de ce face și cel mai important....O FACE! Nu a fost adus de voturi,de campanii electorale,de pile,de relații,de partide etc. A fost adus,de NEVOIE! Și a fost și este extrem de greu de digerat atât de Populație cât și de clasa politică. Însă și unii și alții știu că este un medicament amar,dar Necesar! Practic stilul lui,metoda lui, până la urmă lupta lui împotriva tuturor, intransigenta... Adică să faci ceva necesar,nepopular, dur....Dar să-ți și asumi asta ... Asta înseamnă caracter, coloană vertebrală, incoruptibilitate,și tot ce lipsește clasei politice! Însă noi nu suntem învățați cu acest tip de politicieni! Este vital să cadă trumpismul și putinismul cât mai repede,și extensiile lor din țara noastră, cât și din Europa. Să reluăm relații sănătoase,cu SUA și Rusia și să ne integrăm total în UE,zona euro... Dar nu se va întâmpla deocamdată așa ceva, fiindcă probabil acești distrugători ai umanității, încă doresc război. Și vom avea parte de război și noi!
|
|||
|
|||
|
Citat:
https://oradeaindirect.ro/ilie-boloj...ale-din-iunie/ Citat:
https://www.profit.ro/povesti-cu-pro...emeie-22095118 Încă nu se știe, deși am fost prin țară și am văzut multă tehnică militară care se plimbă ba pe autostradă, ba prin diferite zone la vedere, nu știu dacă sunt exercițiile alea de apărare a perimetrului denumit poarta Focșanului care s-au dat la știri, sau sistemul exersează masiv scenariul de război cu mobilizare la capacitate maximă împotriva Rusiei. Dacă se va ajunge la război cu Rusia va fi doar dorința Bruxellesului de hegemonie spre est, fiindcă americanii nu par că dau semne spre asta, clar nu se vor opri în Crimeea sau Donbas. Ținta ultimativă și visul de aur sunt resursele vaste pe care le dețin rușii.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 30.05.2026 at 13:05:56. |
|
|