View Single Post
Vechi 30.05.2026, 13:47:32
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Contează că este COMPETENT!

Știe ce face,de ce face și cel mai important....O FACE!

Nu a fost adus de voturi,de campanii electorale,de pile,de relații,de partide etc.

A fost adus,de NEVOIE!

Și a fost și este extrem de greu de digerat atât de Populație cât și de clasa politică.

Însă și unii și alții știu că este un medicament amar,dar Necesar!

Practic stilul lui,metoda lui, până la urmă lupta lui împotriva tuturor, intransigenta...

Adică să faci ceva necesar,nepopular, dur....Dar să-ți și asumi asta ...

Asta înseamnă caracter, coloană vertebrală, incoruptibilitate,și tot ce lipsește clasei politice!

Însă noi nu suntem învățați cu acest tip de politicieni!
Serafim, mă bucur să văd că sunt paliere pe care gândim la fel, respectiv că imaginea pe care ți-ai format-o despre Bolojan coincide în bună măsură cu a mea. Nu-mi amintesc ca România să mai fi avut șansa unui astfel de politician de primă mână de la Revoluție încoace. Adică unul care este convingător în ceea ce vrea să facă pentru poporul ăsta, chiar cu prețul compromiterii propriei cariere, pe care n-a ezitat să o pună la bătaie.

Mă întristează, pe de altă parte, să văd că cei care apreciază aceste calități – respectiv caracterul, cinstea, hotărârea de a reduce sinecurile, privilegiile dobândite pe filieră politică ș.a. – nu sunt majoritari, cei mai mulți preferând fie minciunile menite să izoleze astfel de oameni, fie confortul sau bunăstarea dobândite în moduri imorale.