![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu înțeleg cum pot fi românii atât de antieuropeni,sau eurosceptici,ca să folosesc termeni de specialitate.
Adică ba suntem cu americanii,ba suntem cu rușii… Trumpisti,putinisti, comuniști, fasciști, naziști, suveranisti,georgisti etc. Orice vrem să fi numai europeni nu. Majoritatea românilor urăsc Uniunea Europeană, Bruxelles, NATO, Schengen,și tot ce ține de Europa. Băi fraților, ați înnebunit complet? Adică suntem în Europa, suntem în Uniunea Europeană, jumătate din România a locuit sau locuiește în țări din Uniunea Europeană. Tot ce se construiește în țară,este și a fost prin uniunea europeană,în ultimii ani… Deschideți fraților ochii,aceste curente antieuropene actuale sunt sădite de dușmani! Și uite că s-au plantat bine! Aici nu mai este vorba de incompetenta politica internă, este vorba despre atac exterior. Noi suntem,am fost și vom fi mereu EUROPENI! Nu ruși,nu americani,nu comuniști,nu extremiști,nu izolaționiști… Suntem parte integrantă a Europei,și în cadrul alianțelor europene, indiferent de numele lor. Rusia nu a fost,nu este și nu va fi niciodată prietenul nostru! Țara asta a fost construită de europeni,cu mult înainte de ce s-a construit in comunismul sădit de ruși! Ieși oameni buni,din comunism,din legionarism,din toate tâmpeniile ăstea,și îmbrățișați valorile europene,și prietenii adevărați ai României,care au construit în țara noastră de sute de ani. Orice om care este antieuropean, eurosceptic, anti uniunea europeană, NATO,sau orice elemente destabilizatoare este fie plătit,fie înșelat,fie intrus,fie dușman direct al țării!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mă întristează, pe de altă parte, să văd că cei care apreciază aceste calități – respectiv caracterul, cinstea, hotărârea de a reduce sinecurile, privilegiile dobândite pe filieră politică ș.a. – nu sunt majoritari, cei mai mulți preferând fie minciunile menite să izoleze astfel de oameni, fie confortul sau bunăstarea dobândite în moduri imorale.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci nu e adevărat în totalitate că el reduce cheltuielile, în plus mulți bugetari concediați - câștigă în instanță atât salariile din spate cât și penalități plus cheltuieli de judecată -rezultatul e că gaura e și mai mare decât era la început. Nu a vrut să inițieze programul de reducere la 300 de Parlamentari în jumătate de an de când e domnia sa la putere. Dă afară niște oameni și-i pune pe ai săi, ce reformă e asta ? Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu i crezi cretini? Crezi ca i ar da afara daca nu ar fi siguri ca in instanță le vor da cu FLIT? Asta este doar așa pe motiv ca ne place sa visăm ca ii batem in curte. Statul extrem de rar pierde, doar in cazuri de accidente, in nici un caz din reducere legislata de cadre și personal auxiliar. Last edited by cozia; 30.05.2026 at 14:32:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
După cum vezi deja există practica jonglării cu organigrame în diferite primării. Dacă ar face ce vor, practic fiecare nou guvern, partid câștigător, ar da afară bugetarii care nu-i convin și și-ar băga oamenii lui, acum ce fac e să bage oamenii lor și să-i șicaneze pe cei vechi. Eu nu am niciun câștig fiindcă nu lucrez în Primărie sau prin alte zone ale administrației, doar semnalez că ne costă foarte mult șicanarea unor bugetari.
|
|||
|
|||
|
Uite un proces pierdut chiar de Bolojan când a decis ca președinte de CJ Bihor să desființeze un ansamblu folcloric:
https://www.bihon.ro/stirile-judetul...stice-4166548/ Ți-am mai spus, ne constă procese, indexări, replata de drepturi anterioare, repuneri în funcții, poate unii obosesc sau nu mai vor să meargă în instanță.