haha , eu am anafora de la bosv deja de mult timp si se pastreaza perfect pana astazi ... si am s-o mai tin ca sa va arat pe cine huliti voi : pe duhul sfant care lucreaza si in bosv si in bor ...
in plus galaction cordun n-a fost caterisit de nimeni in mod canonic deci valabil , ci numai de niste rataciti de ecumenisti care conduc de 100 de ani sinodul bor , si care s-au grabit sa il anatemizeze pe galaction deoarece el reprezenta un pericol pentru ei ... exemplul lui putea sa fie urmat de multi daca el nu ar fi fost caterisit repede de catre ereticii din bor ... insa din mila lui Dumnezeu , la judecata nu se va tine cont de schismele pe care le-au provocat ecumenistii din bor , ci se va demonstra ca bosv este totuna cu biserica ortodoxa de 2000 mii de ani ... ea are cler valid , asa ca nu mai huliti duhul sfant spunand ca nu are ... caterisirea lui galaction cordun este la fel de gresita si necanonia precum este si ecumenismul si schimbarea cal iulian ( motiv pentru care a si fost caterisit galaction cordun ) ... deci aceasta caterisire care nu are nici un fel de valabilitate canonica , nu se poate lua in considerare , nu are nici o influenta asupra validitatii clerului din bosv ...
Doamne ajuta !
|