View Single Post
Vechi 22.06.2008, 20:02:12
alin.laurentiu alin.laurentiu is offline
Member

Data înregistrării: 15.04.2008
Implicit

aham.... deci cum spuneam. problema nu pleaca de la tineri, nu??? Vezi cazul de mai sus. Deci eu nu vreau sa fiu impotriva curentului aici, dar am o problema cu sintagmele "tinerii"/"tineretul" etc...
Eu va spun sincer daca in tot liceul am fost la 20 de ore de religie cred ca e un miracol. Nu mergeam in baruri. De obicei ma duceam acasa, daca era prima ora, sau ma plimbam prin oras ori ramaneam in curtea scolii cu alti colegi. Ce sa ma duc la ora de religie sa ma uit pe pereti. Mi se pare aberant. Si iertati-am dar multi profesori sunt chiar pe dinafara. Or fi ei tinerii nuli din punct de vedere teologic, dar datoria adultilor si mai ales a profesorilor, cu atat mai mult a celui de relegie e sa te aproprie de Dumnezeu. Din contra dupa orele de religie in care se iscau polemici, de auzea pana la parter cum se certau. Care cu parerea lui, care nu stiu cum. Poate e greu sa te faci respectat printre elevi, dar nu sa se intampla ca dupa ora de religie unii sa fie si mai contra religie, in speta a ortodoxiei!!!
Reply With Quote