View Single Post
Vechi 14.07.2008, 00:04:24
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dimpels
Citat:
Īn prealabil postat de emanuel2007
iarta-l sau du-te la sfantul Mina sa te ajute , dar nicidecum nu intra in judecata cu cineva ... eu am vazut zeci de oameni distrusi din cauza judecatilor si chiar daca aveau dreptate au pierdut procesul din cauza ca procesele le castiga in ziua de azi numai aceia care au bani de a mitui ... iti spun , fereste-te de procese ca de dracu , ca nu ai sa castigi ... eu nu am vazut pe cineva sa castige proces in care el avea dreptate ci am vazut numai acte false si mita ... asta este judecatoria in ziua de azi la noi in romania ... nu-ti distruge viata degeaba ...
Pentru EMANUEL 2007,

traiesc in Germania si sint cetatean german si de aceea nu ar trebui sa ma duc la o judecatorie in Romania. Si respectivul pe care l-am imprumutat este tot cetatean german, si intre timp sta la 200 km de mine si azi am fost surprins sa-l intilnesc in orasul meu. Pe acest om nu l-am vazut pina astazi (13.07.2008) din august 2007. De altfel nu ii stiu nici adresa, dar asta nu ar fi o problema sa o aflu. Nu am dovada pe hirtie despre bani, dar am o martora.

Dar eu cred ca Bunul D-zeu are sa faca dreptate!!!!
Nefiind de religie ortodox nu cunosc sfintii sau acatistele despre ce imi scrieti, dar am sa caut pe internet.
Dealtfel am sa ma rog pt. dusmanii mei si vreau sa ma duc si la o biserica ortodoxa romana aici in Germania. Din pacate aceste biserici sint la departari de pina la 100 km de locuinta mea.
Va multumesc la toti pt. sfaturile voastre bune si am sa va citesc pe fiecare si am sa va urmez sfaturilor crestine ceea ce priveste situatia mea actuala. Doamne ajuta!!!!!
Sa ma ierti,n-am stiut ca nu esti ortodox.Atunci,spune-ne numele tau,si te pomenim noi la Sfantul Mina,despre care ti-am zis.Daca vrei,repetam intamplarea.Tu fagaduieste Domnului ca vei da din banii primiti inapoi,cat vrei tu.Multe din aceste lucruri se intampla pt ca nu dam milostenie.
Reply With Quote