Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
mai ereticule , cum poti tu sa spui ca actul trupesc inainte de casatorie este dragoste ? cum poti numi tu mai apostatule ca un asfel de pacat este dragoste ? unde scrie inventia ta , prin ce carte ? daca in toate cartile scrie negru pe alb ca asta este pacat , cum de ai tu tupeul sa spui ca este dragoste ?? nu exista act trupesc inainte de casatorie care sa fie dragoste ... ce ? daca eu din dragoste de cineva ma duc la furat , sau omor pe altii , asta este dragoste ? auzi la el ... si daca scrie clar ca actul inainte de casatorie este pacat intotdeauna , cum numesti tu aceea dragoste ? ce dragoste ? si barbatul care isi inseala femeia o face tot din dragoste , caci poate ca e indragostit de alta ... si ? ce-i cu asta , mai ratacitule ? aia e dragoste dupa mintea ta ? aia este pacat mai fatarnicule ... si pacat va ramane in veci ... ia si te pocaieste mai batrane , ca acusi mergi la judecata , si vai de tine , ca cu ereziile astea te duci la cei de dedesupt ... nu mai face glume de astea cu focul ca o sa iti para rau ... ia mai degraba si te teme ...
|
domnule tu ai facut afirmatzia nu eu:
Citat din rafael:
"a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor ..."
deci un act din dragoste... iar acum o intorci ca eu sustzin ca curvia inainte de casatorie afirm eu ce e dragoste... tzi-am zis eu ca le intorci mai rau ca la Ploieshti shi le invartoshezi ca sa iasa erezia la scriitura...
nu domnule au am afirmat foarte corect ca atunci cand e vorba de dragoste, shi tu ai scris shi nu eu, eu n-am afirmat nimic, decat ca atunci cand e vorba de DRAGOSTE nu ai dreptul sa fi categoric asha cum transformi dumneata dragostea in curvie ca sa iasa la erezie, deci atunci nu potzi fi categoric shi sa afirmi aberatziile pe care le afirmi mereu ca sa nu cumva sa n-ai dreptate ca atunci sa darama tot castelul din cartzi de joc ca asta ai facut din canoanele date de sfintzii parintzi... deci sa-tzi fie rushine!