Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2008, 13:17:14
emanuel2007
Guest

Implicit

ce spui tu mai ereticule : nu tu ai spus asta :

" deci daca dumneata spui ca asha sustzin eu
"a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor ..."

atunci iata ca scriu pentru tine personal: "NU ESTE PACAT!" sper sa te linishteshti si acum sa ai motiv sa ma dai anatemei... "

iata ca tu ai spus ca nu este pacat curvia deci sa fii anatema ... cat despre achimovjan el a mai afirmat si alte erezii : ca greco-catolicii nu sunt eretici cand sunt , ca sectantii si catolicii fac parte din trupul bisericii ...
ANATEMA SA FIE TOATE ACESTE EREZII SI TOTI ERETICII CARE SUSTIN ACESTEA .

:D adminul , cica m-a " amenintat " ca ma baneaza :D ... ma faci sa rad cu gura pana la urechi fratioare adminule , daca crezi tu ca credinta ortodoxa sta pe acelasi nivel cu un forum plin de rataciti ... auzi la el : vroia sa ma sperie ca si cum asta ar fi vreo amenintare ... fratioare admin , habar nu ai pe ce lume traiesti ... fratioare admin , iti spun cu toata dorirea mea : baneaza-ma ca nu este asta nici o intristare pentru mine ... ma doare in cot de forumul vostru eretic ... eu pe forumuri eretice nu am ce cauta , vorba lui admin ... nu aveti decat sa ma banati , ma doare in cot de voi ... eu la judecata lui Dumnezeu ma gandesc si nu la forumuri eretice ... nu caut voia ereticilor ci pe a lui Dumnezeu ...
chiar mi-ar placea sa fiu banat , doar doar mi se va da si mie sa sufar o picatura de batjocura din partea ereticlor pentru Hristos ...
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 13:54:46
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Mai frate, emanuel2007, eu cred ca tu chiar ti-ai pierdut capacitatea de a intelege afirmatiile celorlalti, adica SENSUL si LOGICA din postarile celor pe care i-ai tot anatemizat... Esti asa de inversunat ca dumneata esti un martir aici pe forum, incat ai uitat de orice norma de bun simt, macar omenesc, ca traitor pentru Hristos doar vrei sa pari, si ce e periculos e ca tu nu-ti dai seama deloc ce-i cu tine, din moment ce tu tot pe-a ta o tii... Nu vad cum esti tu asa mare aparator al dreptei credinte, din moment ce numai zazanie si minciuni bagi pe aici... Adminul ti-a dat avertisment, poate-poate revii asupra unor mesaje pe care le-ai inteles tu gresit!! si in primul rand asupra comportamentului tau de crestin si om calm, care se mai si stapaneste, pe acest forum!!! Dar pana la urma, e ciudat ca ne tot faci pe toti eretici si ne crezi cum ne crezi dumneata, dar nici nu te lasi de postari, daca ti-e asa sila de ereziile noastre inexistente!!! De luminat nu cred ca ne poti ilumina dumneata, oricum!!! Daca vei fi banat, sau daca pleci singur, roaga-te si pentru noi, pacatosii si ereticii, ca poate nu ti-am inteles noi marea dragoste ce-o ai pentru noi, cei rataciti! :D :D :dontgetit: ???
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 14:52:19
emanuel2007
Guest

Implicit

nu am nimic de corectat la mesajele mele : nu am gresit cu nimic ; i-am dat anatemei pe cei care meritau asta in conformitate cu scrierile sf parinti ... eu am dat dovezi clare si cu sinoadele ecumenice ca am dreptate , deci nu vad ce sa corectez ... dupa tine poate ca ar trebui mai degraba sa ii dau anatemei pe sfintii care au considerat curvia pacat , ca sa fiu in acord cu achimovjan ... caci asa mi-ai sugerat : sa ma dezic de canoanele sf parinti si sa le iau ca si cum nu ar fi nimica si sa tac in privinta lor , in timp ce ereticii vin pe aicea si invata erezii spunand ca sunt ortodocsi , dupa cum si voi faceti aceasta ... asta s-o crezi tu !! mai pune-ti pofta in cui , ca pe mine nu ma ai la ereziile tale ... nici prin cap sa nu iti treaca una ca asta ... anatemele date de sfintii parinti asupra voastra si a celor ca voi inseamna ca voi nu mai faceti parte din biserica lui Hristos , chiar si de mergeti la impartasanie , caci spre osanda mergeti ... ca sa va adunati cat mai multa osanda si ca sa va mandriti in cugetul vostru cat mai mult ...
eu nu am bagat nici o zanzanie , ci voi sunteti zanzaniti de diavolul care va atrage la a lepada sf canoane si la a face pace eretica cu ereticii ; voi bagati zanzanie caci invatati erezia spunand ca este ortodoxie ... nimanui dintre ortodocsi nu ii este ingaduit sa spuna despre sf canoane ca se pot lepada ... nimeni nu are voie sa lepede sf canoane ... iar daca predica cineva erezia sa recunoasca ca nu face parte din biserica ortodoxa , iar daca nu sa se astepte ca are de a face cu mine , caci eu nu am sa stau ca o leguma ca voi sa vad cum unul vine si invata gresit ortodoxia si se pretinde ortodox , si eu sa tac din gura ... asta se cheama lepadare de credinta si de Hristos ... deci repet : anatema cu apostatii pacificatori cu ereticii , cu ecumenistii eretici de pe forumul acesta ... pana nu se pocaiesc sau sa recunoasca ca nu sunt ortodocsi , eu tot anatemei o sa ii dau ... ca sa se invete minte sa nu mai predice ortodoxia dupa capul lor cel ratacit , caci nu au nici o binecuvantare ortodoxa pentru aceasta ...
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 15:06:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
ce spui tu mai ereticule : nu tu ai spus asta :

" deci daca dumneata spui ca asha sustzin eu
"a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor ..."

atunci iata ca scriu pentru tine personal: "NU ESTE PACAT!" sper sa te linishteshti si acum sa ai motiv sa ma dai anatemei... "

iata ca tu ai spus ca nu este pacat curvia deci sa fii anatema ... cat despre achimovjan el a mai afirmat si alte erezii : ca greco-catolicii nu sunt eretici cand sunt , ca sectantii si catolicii fac parte din trupul bisericii ...
ANATEMA SA FIE TOATE ACESTE EREZII SI TOTI ERETICII CARE SUSTIN ACESTEA .

:D adminul , cica m-a " amenintat " ca ma baneaza :D ... ma faci sa rad cu gura pana la urechi fratioare adminule , daca crezi tu ca credinta ortodoxa sta pe acelasi nivel cu un forum plin de rataciti ... auzi la el : vroia sa ma sperie ca si cum asta ar fi vreo amenintare ... fratioare admin , habar nu ai pe ce lume traiesti ... fratioare admin , iti spun cu toata dorirea mea : baneaza-ma ca nu este asta nici o intristare pentru mine ... ma doare in cot de forumul vostru eretic ... eu pe forumuri eretice nu am ce cauta , vorba lui admin ... nu aveti decat sa ma banati , ma doare in cot de voi ... eu la judecata lui Dumnezeu ma gandesc si nu la forumuri eretice ... nu caut voia ereticilor ci pe a lui Dumnezeu ...
chiar mi-ar placea sa fiu banat , doar doar mi se va da si mie sa sufar o picatura de batjocura din partea ereticlor pentru Hristos ...
nu este erezie ce am scris shi nici pacat din simpul fapt ca daca este vorba de dragoste deja nu mai potzi afirma cu certitudine ca este curvie iar Hristos vorbeshte despre curvie pe cand dumneata spui de un act trupesc din ... dragoste deci nu potzi afirma ca este pacat ceea ce este din dragoste... orishice act trupesc ar fi acela...

deci deshi eu am vrut expre sa scriu o gresheala iata ca nu m-a lasat Hristos sa greshesc shi ce am scris eu este adevarat iar ce ai scris dumneata este minciuna

deci ar fi bine sa dai mai incet difuzorul ala ranit shi plin de gLume cu care te aratzi atat de nedreptatzit...

tzi-am zis ca nu doresc sa paraseshti forumul shi nici sa fii banat, ci doream sa ramai cu ceva daca tot nu-tzi pasa ca urmeaza sa ne paraseshti... shi cu ce ash fi dorit sa ramai... poi sa ramai cu ideea ca

"potzi sa stai linishtit ca sigur nu vreau sa fiu pastor in locul tau" deci nu vreau sa-tzi iau locul... shi cu inca ceva...

shi copiii shtiu ca "cine zice ala e" ca daca n-ar fi n-ar shtii despre altul ca sa zica ca e... ca noi suntem pacatoshi shi asha shtim ca shi altzii sunt spre deosebire de Hristos care deshi nu e pacatos shtie shi despre altul ca e... dar el shtie ca sa il ierte shi sa-l mantuiasca... nu ca sa-l huleasca...

oricum asha va fi cum spui tu, orice erezie shi oricepacat va fi descoperit de dreptul judecator in ceasul acela, in vremea aceea... dar nu prin minciuna...

deci asha am spus dar nu tzie ca se pare ca nu am avut cui...

deci unde e vorba de dragoste, shi tu ai scris ca era vorba de dragoste, acolo nu potzi afirma categoric ca este curvie, shi nici banui misheleshte ca e doar in numele dragostei o viclenie pentru curvie... deci asha cum ai scris nu e pacat, fiindca e Dragoste shi Dragostea curata e sfanta! deci chiar daca s-ar fi strecurat shi curvii sau alte pacate totushi nu mai potzi fi categoric... daca scriai din lumeasca shi omeneasca pofta sau lacomie era altceva, intra sub "shi daca ai privit la o femei ca s-o pofteshti deja ai shi savarshit pacatul in inima ta" dar mi-e mila de tine ce te vei face cand vei afla ca deseori cand Hristos vorbeshte despre femeie el se refera la credintza... deci ce te vei face atunci cand vei constata ca oridecateori ai ridicat ochii la un credincios ca sa-i pofteshti credintza, deci sa i-o dai anatemizarii ai savarshit pacatul adulterin in inima ta.... caci cine pofteshte fara minte shi osandeshte acela nu mai vrea cu Hristos ci s-a luat dupa ingerii nedreptatzii din vazduh ca sa le ravneasca locul de arhiconi...

Deci degraba revino-tzi ca nu te-am urat deloc shi chiar imi pare rau daca vei fi banat... dar decat circ shi difuzor ranit shi iresponsabil atunci mai bine o perioada de pauza, deshi eu il rog pe admin sa te mai rabde ca doar pe mine m-ai porcalit shi mie nu-mi strica sa ma mai porcaleshti ca stie dumnezeu ca merit cu prisosintza... deci mai fa-ma eretic shi da-ma anatemei...

dar iata ca tzi-am aratat iar ca daca ai vorbit de dragoste nu mai potzi spune cu sigurantza ca e pacat ca shi in cazul curviei: "a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor" deci iata ca eshti mincinos caci nu ai habar de scripturi

deci ar trebui sa recunoshti ca tu eshti eretic ca interpretezi spre a ta pierzare sfintele scripturi... dar eu cred ca te-am lamurit suficient ca ai un narav foarte greu de scos... sper sa reusheshti... au m-am straduit shi n-am reushit... am incercat sa tzi-l scot nu ca sa ma dau bun shi nici sa te umilesc ci fiindca ai scris shi mesaje corecte... frumoase... dar acum in loc sa recunoshti ca achimovjean este baiat mai bun ca tine, ai inceput fiindca n-ai suferit sa nu tzi se dea dreptate sa-i anatemizezi pe totzi... el s-a recunoscut pacatos shi cum l-ai facut dumneata... dumneata in schimb te-ai recunoscut vrednic astfel ca ai pictat perfect pilda vameshului shi fariseului... eu am jucat rolul prostului care s-a bagat unde nu-i fierbea oala...

deci shtiind ca eu am greshit incercand sa iau apararea celui ce era prigonit pentru ca mi-a pasat de orgoliile mele la un moment dat, dar le-am lepadat rapid shi mi-am cerut iertare de la tine, deci iata ca inchei urandu-tzi drum bun daca vei pleca, eu spre sa nu se intample, shi imi cer iertare iarashi... dar sa nu uitzi nici o cirta shi nici o iota din ce ai invatzat aici pe forum! ca de la Hristos este, nu ma refer la mine ci in inimile tuturor pe care i-ai nedreptatzit... aia mici care te-au invatzat ca sa nu cautzi medaliile celui rau care te-a trimis in canoniada asemenea altor eroi de cruciade sau semizei ale lumilor demult apuse :)

sa fi sanatos ca am aflat ca nici sa binecuvintezi nu e prea voie, ca daca aproapele tau nu face voile lui Hristos atunci capata putere impotriva ta... ???
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 15:17:53
emanuel2007
Guest

Implicit

mai ereticule , cum poti tu sa spui ca actul trupesc inainte de casatorie este dragoste ? cum poti numi tu mai apostatule ca un asfel de pacat este dragoste ? unde scrie inventia ta , prin ce carte ? daca in toate cartile scrie negru pe alb ca asta este pacat , cum de ai tu tupeul sa spui ca este dragoste ?? nu exista act trupesc inainte de casatorie care sa fie dragoste ... ce ? daca eu din dragoste de cineva ma duc la furat , sau omor pe altii , asta este dragoste ? auzi la el ... si daca scrie clar ca actul inainte de casatorie este pacat intotdeauna , cum numesti tu aceea dragoste ? ce dragoste ? si barbatul care isi inseala femeia o face tot din dragoste , caci poate ca e indragostit de alta ... si ? ce-i cu asta , mai ratacitule ? aia e dragoste dupa mintea ta ? aia este pacat mai fatarnicule ... si pacat va ramane in veci ... ia si te pocaieste mai batrane , ca acusi mergi la judecata , si vai de tine , ca cu ereziile astea te duci la cei de dedesupt ... nu mai face glume de astea cu focul ca o sa iti para rau ... ia mai degraba si te teme ...
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 15:23:53
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Emanuel,cred ca esti patimas de rautacios si nepaator fata de semenul tau,iar cel mai grav este ca ai aceasta atitudine in virtutea credintei...credintei tale IMAGINARE.
Dumnezeu inseamna iubire,mai presus de orice lege si de orice canon pe care-l invoci tu in dispretul continuu fata de colegii de forum.
Te asemeni fariseilor si impopotonatilor de legi care L-au judecat permanent,si in cele din urma l-au rastignit pe Mantuitor,si imi pare rau ca esti FOARTE MANDRU DE ACESTEA!!!!
Ar fi cazut sa o lasi mai moale,chiar daca ai impresia ca faci totul pentru Credinta....
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 15:52:51
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Emanuel, draga, te-ai intrebat cum ar suna scrisorile trimise celor 7 biserici din apocalipsa daca s-ar folosi acelasi ton pe care il folosesti tu?

Apocalipsa 2
19. [color=green]Stiu faptele tale si dragostea si credinta si slujirea si rabdarea ta[/color] si stiu ca faptele tale cele de pe urma sunt mai multe decat cele dintai.
20. [color=red]Dar am impotriva ta[/color] faptul ca lasi pe femeia Izabela, care se zice pe sine proorocita, de invata si amageste pe robii Mei, ca sa faca desfranari si sa manance cele jertfite idolilor.

Uite cat de civilizat este limbajul aici...

La fel cum copii in America invata ca nu este bine sa foloseasca in fiecare propozitie "f" word si "s" word, si noi ca si copii ai lui Dumnezeu trebuie sa avem un limbaj in care sa nu folosim in fiecare propozitie cuvantul "a" si cuvantul "e".
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 16:28:01
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Emanuel,oameni ca tine au facut posibile toate grozaviile inchizitiei spaniole,si ma cutremur sa vad ca inca mai pot exista firi animalice si neinduratoare sub pretextul credintei.Ma ingrozesc de atitudinea si de usurinta cu care iti indemni semenii si-i doresti spre iad,usurinta cu care te faci frate cu anatema,de cat de mult iti place sa-l pomenesti.Mi-e teama si sper ca sa ramai doar virtual,caci n-as indrazni sa-ti stau in mod fizic,in calea neindurarii tale fanatice si fara de rationament.
Daca tu crezi ca-L sustii intr-adevar pe Dumnezeu,atunci renunta de buna voie la acest forum,fiindca nu-ti este de folos sa te vrajmasesti cu oricine iti apare in cale,si nici sa faci atata razboi pentru o presupusa credinta.Mai bine ramaneai acolo la manastire,sau du-te baiete in pustie,caci esti un pericol public si nu cred ca meriti sa umbli asa slobod printre oameni,nu de alta,dar umbli mereu cu satana ta pe buze si in inima,iar restul sunt doar teorii.Oi fi avand tu credinta,dar chiar nu vezi ceea ce ai devenit???!!!
N-am nevoie de raspuns...il stiu,iar tu fii cu cine-ti place mai mult,dar lasa niste oameni simpli si neimpatimiti de atata duh rau ca tine,in pace.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 16:51:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
mai ereticule , cum poti tu sa spui ca actul trupesc inainte de casatorie este dragoste ? cum poti numi tu mai apostatule ca un asfel de pacat este dragoste ? unde scrie inventia ta , prin ce carte ? daca in toate cartile scrie negru pe alb ca asta este pacat , cum de ai tu tupeul sa spui ca este dragoste ?? nu exista act trupesc inainte de casatorie care sa fie dragoste ... ce ? daca eu din dragoste de cineva ma duc la furat , sau omor pe altii , asta este dragoste ? auzi la el ... si daca scrie clar ca actul inainte de casatorie este pacat intotdeauna , cum numesti tu aceea dragoste ? ce dragoste ? si barbatul care isi inseala femeia o face tot din dragoste , caci poate ca e indragostit de alta ... si ? ce-i cu asta , mai ratacitule ? aia e dragoste dupa mintea ta ? aia este pacat mai fatarnicule ... si pacat va ramane in veci ... ia si te pocaieste mai batrane , ca acusi mergi la judecata , si vai de tine , ca cu ereziile astea te duci la cei de dedesupt ... nu mai face glume de astea cu focul ca o sa iti para rau ... ia mai degraba si te teme ...
domnule tu ai facut afirmatzia nu eu:

Citat din rafael:

deci un act din dragoste... iar acum o intorci ca eu sustzin ca curvia inainte de casatorie afirm eu ce e dragoste... tzi-am zis eu ca le intorci mai rau ca la Ploieshti shi le invartoshezi ca sa iasa erezia la scriitura...

nu domnule au am afirmat foarte corect ca atunci cand e vorba de dragoste, shi tu ai scris shi nu eu, eu n-am afirmat nimic, decat ca atunci cand e vorba de DRAGOSTE nu ai dreptul sa fi categoric asha cum transformi dumneata dragostea in curvie ca sa iasa la erezie, deci atunci nu potzi fi categoric shi sa afirmi aberatziile pe care le afirmi mereu ca sa nu cumva sa n-ai dreptate ca atunci sa darama tot castelul din cartzi de joc ca asta ai facut din canoanele date de sfintzii parintzi... deci sa-tzi fie rushine!

Reply With Quote
Vechi 15.07.2008, 17:27:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

ce o fi in capul tau mai omule cand vezi ca nu tzi se da dreptate? apare involuntar pe limba: eretic, anatema... shtiu ca e nasol sa n-ai dreptate shi vezi roshu pe undeva, tzi-ash da-o pe a mea dar nu-tzi trebuie ca dumneata ravneshti doar la dreptatea sfintzilor parintzi, foarte bine, dar atunci rabda ce au rabdat ei, ca ei au rabdat ocara, foamea, neindreptatzirea, saracia, palmele, minciuna, s-au facut mai mici shi s-au socotit mai pacatoshi ca shi toata lumea shi au tacut cand li s-au facut toate defaimarile, ascultand in toate de Hristos, ca nishte miei fara de glas... shi atunci sigur o vei moshteni dar dumneata decat s-o crezi ca dreptatea o ai shi dumneata doar pentru ca o ravneshti dar n-o urmezi, doar pentru ca ei au avut-o shi o au shi i-au slujit shi au fost robi Dreptatzii, dumneata crezand ca ai ceva ce doar ravneshti nu faci altceva decat sa te insheli shi sa te amageshti profund... :(
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evanghelia zilei maria-luisa Generalitati 7 03.08.2015 11:59:56
Evanghelia lui Iuda ben_gal Iudaismul 7 15.04.2010 17:43:32
Copil nascut cu un verset scris pe picior adelin Stiri, actualitati, anunturi 22 07.02.2010 10:14:31
Un verset cunoscut Florin-Ionut Generalitati 1 08.08.2008 09:49:46