Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Apocalipsa 5
5. Si unul dintre batrani mi-a zis: Nu plange. Iata, a biruit leul din semintia lui Iuda, radacina lui David, ca sa deschida cartea si cele sapte peceti ale ei.
(...)
9. Si cantau o cantare noua, zicand: Vrednic esti sa iei cartea si sa deschizi pecetile ei, fiindca ai fost injunghiat si ai rascumparat lui Dumnezeu, cu sangele Tau, oameni din toata semintia si limba si poporul si neamul;
Este adevarat ca Domnul Iisus Hristos a certat fariseii, dar El avea acest drept pentru ca este Dumnezeu si a trait o viata fara pata pe pamant. El este CUVANTUL care a venit in lume. Pentru noi ceilalti care nu avem viata fara pata a Domnului Iisus Hristos, nu putem avea inaltimea Lui in a judeca.
|
Pai fratele nostru le face pe mamele noastre curve,pe sotiile noastre la fel.Voi chiar nu aveti sange in vine?
|
draga achimovjean, poi de ce nu ai citit corect ca nu eu le-am facut asha ci gLumea shi lipsa de priveghere... eu incercam sa le scot shi nu eu ci Hristos, ca el sarmanul a zis ashea, dar dumneata n-ai de unde sa shtii... deci te iert ca eshti sluga singelui shi a carnii deshi ar fi trebuit sa shtii daca ai terminat o facultate ortodoxa ca noi ortodocshii cinstim Duhul shi nu sufletul omului adica cel al sangelui shi al carnii... deci iata ca n-avem sange in vene... ci cate o picatura de vin :)