Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2008, 06:43:33
mirelat
Guest

Implicit

Draga Radu, nu stiu de ce, am impresia ca esti din Bucuresti. Daca da, nu gasesti tu acolo atatea biserici si manastiri linistitoare, si parinti cu sfat bun? Nu zic sa nu cauti si in tara, dar stii cum se spune, nu e nevoie sa mergi din biserica in biserica, la nevoie cea mai apropiata de casa ta este cea indicata. Iar inainte sau dupa, incearca sa vorbesti si cu cineva apropiat sotiei tale, poate asa din vorba in vorba ai sa intelegi ce o doare, daca ea nu poate sau nu vrea sa-ti spuna direct. Dumnezeu sa-ti ajute si tie, ca tare necajit trebuie sa fii daca sotia nici acum dupa atata timp nu-ti vorbeste (mi-am adus aminte ca ne-ai mai intebat tu despre problema asta cu ceva vreme in urma).
Reply With Quote
Vechi 16.07.2008, 08:27:25
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de radup
Am fost si m-am rugat la racla parintelui Argatu; as vrea sa mai merg acolo; stiti cumva unde as mai putea sa merg sa discut cu un preot?(de fapt vorbesc saptamanal cu parintele duhovnic si destul de des cu tata socru-preot si el).Am auzit de Prislop si de mormantul parintelui Arsenie Boca!Ajutati-ma va rog!Va multumesc!
La Par Arsenie Boca este foarte bine sa mergi.el este un Sfant.Cat despre restul,mai bine te rogi tu singur la Dumnezeu,mai bine mergi si te impartaseste,si ai sa te linistesteti.Nu astepta ajutaor de la oameni,ca la noi,cate "bordeie,atatea obiceie".Uite,la Par Teofil,de la Sambata de sus poti merge.El este un om realist,care asculta de Dumnezeu,si nu cauta la fata oamenilor.La Sambata este si izvorul Par Arsenie,si Pestera lui,sunt multe Sf Moaste.Insa daca nu te vei impartasi,nu te vei linisti.Si la urma urmei,fii barbat.Nu mai vrea,sa fie sanatoasa.Acu ca ne-ai zis ca tatal socru este preot,m-am lamurit.Daca a educat-o in spirit popesc,nu-i de mirare ca nu te mai iubeste.Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani.

Cu curaj inainte,lumea este plina de femei!:)
Reply With Quote
Vechi 16.07.2008, 08:59:56
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

"Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani. "

Si tu cum esti?
Reply With Quote
Vechi 16.07.2008, 09:29:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Apocalipsa 5
5. Si unul dintre batrani mi-a zis: Nu plange. Iata, a biruit leul din semintia lui Iuda, radacina lui David, ca sa deschida cartea si cele sapte peceti ale ei.
(...)
9. Si cantau o cantare noua, zicand: Vrednic esti sa iei cartea si sa deschizi pecetile ei, fiindca ai fost injunghiat si ai rascumparat lui Dumnezeu, cu sangele Tau, oameni din toata semintia si limba si poporul si neamul;

Este adevarat ca Domnul Iisus Hristos a certat fariseii, dar El avea acest drept pentru ca este Dumnezeu si a trait o viata fara pata pe pamant. El este CUVANTUL care a venit in lume. Pentru noi ceilalti care nu avem viata fara pata a Domnului Iisus Hristos, nu putem avea inaltimea Lui in a judeca.
Pai fratele nostru le face pe mamele noastre curve,pe sotiile noastre la fel.Voi chiar nu aveti sange in vine?
draga achimovjean, poi de ce nu ai citit corect ca nu eu le-am facut asha ci gLumea shi lipsa de priveghere... eu incercam sa le scot shi nu eu ci Hristos, ca el sarmanul a zis ashea, dar dumneata n-ai de unde sa shtii... deci te iert ca eshti sluga singelui shi a carnii deshi ar fi trebuit sa shtii daca ai terminat o facultate ortodoxa ca noi ortodocshii cinstim Duhul shi nu sufletul omului adica cel al sangelui shi al carnii... deci iata ca n-avem sange in vene... ci cate o picatura de vin :)
Reply With Quote
Vechi 17.07.2008, 22:11:34
radup radup is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.02.2008
Implicit

Fratilor, problema e ca are pe altcineva iar parintii ei nu sunt nici ei de acord cu asta.Oricum, raman tot parintii ei dar nadajduiesc ca si ei, ca si mine, privesc partea plina a paharului.Dumnezeu sa va ajute pe toti cei ce nadajduiti in Hristos si Prea Curata Sa Maica.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 20:27:08
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
problema e ca are pe altcineva
atunci e cam grav. ai idee de ce s-a ajuns la asta?
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 20:28:50
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
nadajduiesc ca si ei, ca si mine, privesc partea plina a paharului.
si care ar fi partea plina a paharului in cazul asta? ca am inteles ca ea vrea sa se desparta si sa-ti ia si copilul.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 21:40:25
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita
"Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani. "

Si tu cum esti?
eu sunt doar crestin,nu imi mai zic ortodox,pentru ca mi se pare mandrie.ceva de genul,eu sunt mai destept ca voi,mai catolicilor si protestntilor.oricum,in Crez se zice doar "cred intr-Una Sfanta,Sobornicesaca si Apostoleasca Biserica.Nu se zice nimic ca biserica ar fii ortodoxa,catolica,protestanta,etc.Atunci de ce sa-mi pu neu un nume in plus.Asa ,ca sa ma dau mare si tare?
Reply With Quote
Vechi 22.08.2008, 20:56:29
radup radup is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
Am fost si m-am rugat la racla parintelui Argatu; as vrea sa mai merg acolo; stiti cumva unde as mai putea sa merg sa discut cu un preot?(de fapt vorbesc saptamanal cu parintele duhovnic si destul de des cu tata socru-preot si el).Am auzit de Prislop si de mormantul parintelui Arsenie Boca!Ajutati-ma va rog!Va multumesc!
La Par Arsenie Boca este foarte bine sa mergi.el este un Sfant.Cat despre restul,mai bine te rogi tu singur la Dumnezeu,mai bine mergi si te impartaseste,si ai sa te linistesteti.Nu astepta ajutaor de la oameni,ca la noi,cate "bordeie,atatea obiceie".Uite,la Par Teofil,de la Sambata de sus poti merge.El este un om realist,care asculta de Dumnezeu,si nu cauta la fata oamenilor.La Sambata este si izvorul Par Arsenie,si Pestera lui,sunt multe Sf Moaste.Insa daca nu te vei impartasi,nu te vei linisti.Si la urma urmei,fii barbat.Nu mai vrea,sa fie sanatoasa.Acu ca ne-ai zis ca tatal socru este preot,m-am lamurit.Daca a educat-o in spirit popesc,nu-i de mirare ca nu te mai iubeste.Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani.

Cu curaj inainte,lumea este plina de femei!:)
E lumea plina de femei dar una este cea pe care o iubesc, asa cum si Hristos este unic;nu pot trada si nici nu pot minti;sunt cazut in mii de greseli si trebuie sa suport pe cele ale sotiei, de ce sa-mi fac pacate cautand in lumea larga un suflet pe care sa-l am aproape si sa nu-l pot iubi?Caut solutii sa ma impac cu sotia care mi-a daruit-o bunul Dumnezeu si sa suport toate incercarile pe care bunul Dumnezeu mi le da spre indreptarea mea.Ajutati-ma va rog cu o rugaciune, un sfat, un idemn, o indrumare catre un duhovnic!!!!!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Reply With Quote
Vechi 25.08.2008, 02:06:10
mirelat
Guest

Implicit

draga radu, bine faci ca nu cauti alte femei, asta e semn bun ca nu ti-ai pierdut capul in urma acestei incercari. dar de ce vrei indrumari catre un duhovnic, ca inteleg ca ai deja unul... roaga-te sa-l lumineze Dumnezeu sa-ti dea sfatul cel bun atunci cand vorbesti cu el. si spune cat mai des rugaciunea aceea, a sotilor unul pentru altul, cred ca ajuta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfaturi pentru cei divortati! viviana Nunta 14 11.08.2012 20:35:15
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
SoareD:Va mulumesc pentru sfaturi SoareD Generalitati 2 14.06.2009 15:46:04
Sfaturi ale Pr. Arsenie pentru Pr. Daniil Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 11.04.2007 12:14:23
Sfaturi pentru post Juli Pocainta 2 21.02.2007 13:14:57