![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Radu, nu stiu de ce, am impresia ca esti din Bucuresti. Daca da, nu gasesti tu acolo atatea biserici si manastiri linistitoare, si parinti cu sfat bun? Nu zic sa nu cauti si in tara, dar stii cum se spune, nu e nevoie sa mergi din biserica in biserica, la nevoie cea mai apropiata de casa ta este cea indicata. Iar inainte sau dupa, incearca sa vorbesti si cu cineva apropiat sotiei tale, poate asa din vorba in vorba ai sa intelegi ce o doare, daca ea nu poate sau nu vrea sa-ti spuna direct. Dumnezeu sa-ti ajute si tie, ca tare necajit trebuie sa fii daca sotia nici acum dupa atata timp nu-ti vorbeste (mi-am adus aminte ca ne-ai mai intebat tu despre problema asta cu ceva vreme in urma).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu curaj inainte,lumea este plina de femei!:) |
|
|||
|
|||
![]()
"Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani. "
Si tu cum esti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, problema e ca are pe altcineva iar parintii ei nu sunt nici ei de acord cu asta.Oricum, raman tot parintii ei dar nadajduiesc ca si ei, ca si mine, privesc partea plina a paharului.Dumnezeu sa va ajute pe toti cei ce nadajduiti in Hristos si Prea Curata Sa Maica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
draga radu, bine faci ca nu cauti alte femei, asta e semn bun ca nu ti-ai pierdut capul in urma acestei incercari. dar de ce vrei indrumari catre un duhovnic, ca inteleg ca ai deja unul... roaga-te sa-l lumineze Dumnezeu sa-ti dea sfatul cel bun atunci cand vorbesti cu el. si spune cat mai des rugaciunea aceea, a sotilor unul pentru altul, cred ca ajuta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi pentru cei divortati! | viviana | Nunta | 14 | 11.08.2012 20:35:15 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
SoareD:Va mulumesc pentru sfaturi | SoareD | Generalitati | 2 | 14.06.2009 15:46:04 |
Sfaturi ale Pr. Arsenie pentru Pr. Daniil | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 11.04.2007 12:14:23 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|