Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 21.07.2008, 14:07:38
cristitodoran cristitodoran is offline
Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Intrebarea mea catre tine este:tu vrei sa fii convins?Adica iti doresti sa crezi,insa nu gasesti argumente,sau nu crezi si folosesti argumentele pentru ati justifica necredinta.Astept raspuns.
Am crezut, ma duceam si la biserica in fiecare duminica pana pana intr-a noua a zecea, apoi am vazut cate mizerii se fac la biserica, atitudinea fata de preoti, parca ar fi mari rah... etc, ce fel de oameni erau de fapt, nu generalizez, sunt si preoti buni. Apoi am ajuns din ce in ce mai mult la concluzia ca este aberant ce sustine religia si acum incerc sa scot argumente care m-ar putea convinge ca tot ceea ce reprezinta biserica si religia in general, nu este o minciuna.

Desigur, incerc sa caut logica in religie, dar nu prea gasesc, ca sa nu spun nu gasesc deloc.
Multumesc de raspuns.Cat despre neregulile din Biserica,cred-ma,eu unul stiu mult mai multe,unle care daca ti le-as spune,te-ai revolata rau de tot.Numai ca noi nu ne inchinam la popi,ei sunt niste simpli slujitori.Este greu,cand vezi cu cata nesimtire stau in fata Sf Mese,cand nu-i doare de nimeni si nimic decat de bani si distractie.Te inteleg.Eu am facut Teologia,insa am fost si student la Automatica,un semestru dupa care am renuntat.Liceul l-am facut la informatica,si am fost pasionat de mate,fizica si info.Stateam in fiecare zi cate 3-4 ore rezolvand probleme de mate si info.Aveam insa un tipic care poate parea ciuadat,Inainte de a ma apuca de lucru,ma rugam cam 1/2 ore.Apoi,cand nu gaseam rasounsul la vreo problema,ma rugam iarasi pana reuseam.Pnetru mine,stiinta si rugaciunea se impletesc foarte bine.De fapt,eu sunt constient ca legile fizicii,matematcii si toate legile firii Dumnezeu le-a descoperit oamenilor,sunt o revelatie.iti spun din experienta,ca si eu,dupa ce ma rugam facema niste conexiuni in minte,de ma durea si pe mine capul.
Intr-adevar,este 100% vina ca au creat imaginea unui Dumnezeu nemilos,aspru,nedrept,care te ameninta si-ti da cu bata in cap daca nu faci ca el.de aceea eu am zis.ceea ce si Sf Ioan teologul ziec,ca Dumnezeu este iubire.Sa ma crezi,eu il intreb pe Dumnezeu in orice problema nu gasesc rezolvare,din absolut orice domeniu.Intotdeuan ma ajuta,imi da gandul cel bun,este exact ca un tata pe care il ai in permanenta cu tine,si care iti poate rezolva orice problema.de aceea ,nu trebuie sa te cramponezi de poi si de cum isi bat ei joc de oameni.Da-i incolo.Toti acestia care fac ce fac astia azi,o sa fie la un loc cu Diavolul si Antihrist,pentru ca s-au folosit de dumnezeu pentru a-si satisface pofetele,si au indeparta pe oameni de la dumnezeu.
Uite,de acum nu am sa mai aduc citate din Biblie,daca vrei vom vorbi depre mate,fizica di info.eu am sa-ti aduc cateva exemole de cum m-a ajuata Dumnezeu pe mine sa inteleg legile fizicii, matematicii si ciberneticii.
Eu am terminat facultatea de Automatica si Calculatoare. Am facu matematici speciale, la care oricat de mult te rugai nu stiai sa faci nimic calumea daca nu invatai. Explicatia logica la ce ai zis tu, ca te rugai 1/2 ora este ca nu te mai gandeai la problema, iti limpezeai mintea si cand reluai problema aveai o abordare noua.

Acest lucru il faceam si eu, adica ma destindeam, relaxam si apoi ma apucam iarasi.
Am trecut prin toata facultatea fara sa ma rog si am reusit sa iau 9.75 la licenta ( nu spune ca daca ma rugam luam 10, daca aveam proiectul la un sef de comisie, atunci luam 10)

Citatele de care vorbeam sunt din BIBLIE, nu promovate de alti oameni, deci cum spuneti voi cuvantul lui Dumnezeu. Degeaba aratati doar partile bune, si alea putine, cand biblia este plina de cruzime si inconsistente.

Astept exemplele si citatele. Daca vrei poti sa ma adaugi in lista de messenger, id-ul este cristitodoran.