View Single Post
Vechi 31.07.2008, 22:57:14
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Marian nu ai dat pana acum nici un raspuns la intrebarile:
Daca spui ca te iei numai si numai dupa Scriptura, atunci de ce toate punctele pe care le-ai sustinut tu aici pe forum caracteristice ereziei adventiste ( Mileniul, tinerea Sabatului, zeciuiala, inexistenta Iadului si a chinurilor vesnice, inexistenta constienta a sufletului dupa moarte, randuielile referitoare la Sabat, interdictia de a consuma anumite mancaruri) coincid perfect cu ce a propovaduit profetesa mincinoasa Ellen White, fondatoarea oficiala a sectei adventiste?
Si a doua intrebare: De ce nu îi lamuresti pe sectantii care sustin si ei asemenea adventistilor principiul Sola Scriptura (adica batisti, evanghelici, iehovisti etc). De ce vii sa lamuresti ortodocsii? Doar stii ca noi nu suntem partizanii principiului Sola Scriptura?
Nu stiu cu scrierile cui coincid invataturile pe care le sustin. Eu accept doar invataturile bine verificate cu Sfanta Scriptura. Nu am nici o treaba cu Ellen White. Cine are o parere deosebita de a mea sa o argumenteze cu Sfanta Scriptura. Nu voi incerca niciodata sa asociez argumentele cuiva cu scrierile altcuiva. Daca anumite invataturi mi se par incorecte, le voi combate cu Sfanta Scriptura. Ce ar fi sa faceti la fel.

Toate invataturile despre care vorbiti coincid perfect cu Sfanta Scriptura (parerea mea).

Baptistii si-au vazut de treaba in mod civilizat, pe forumul lor (pe care l-am vizitat). Ei nu au initiat topicuri in care sa atace alte confesiuni crestine. Asa ca locul meu este aici unde se spun multe vrute si nevrute. Desfiintati topicuri gen "secte si culte" si voi disparea.