View Single Post
Vechi 13.09.2008, 17:48:19
cris22 cris22 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.08.2008
Implicit

Imi cer scuze daca am lezat unele sensibilitati pe aici, dar incercam sa-i raspund lui Tucson. Pe de alta parte, nu toata lumea traieste intr-o bula de aur, ci dimpotriva, majoritatea oamenilor au probleme, care adesea se reflecta pe plan sexual. Ca sa vorbim statistic, se stie ca o femeie din 6 este violata sau agresata sexual, iar cel putin 15% din aceste femei sunt de fapt fete de pana la 12 ani. Multi agresori sunt chiar preoti, rude sau cunostinte. (http://www.rainn.org/get-information/statistics/sexual-assault-victims) Ceea ce inseamna ca foarte multi oameni au probleme,si ca acestea le afecteaza viata intima. Sexualitatea este la fel de complicata ca si personalitatea umana, iar normele sociale sau morale o fac si mai complicata.
Am postat pe un forum ortodox pt ca stiu ca multe dintre aceste complexe sexuale se datoreaza influentei religioase, a unei pudicitati arbitrar impuse care apoi se defuleaza prin fel de fel de deviatii comportamentale. Dupa cum spuneam, am incercat si alte forumuri, mai laice, dar acolo majoritatea oamenilor nu au problema religiozitatii, deci nu prea ajung sa intalnesc cazuri asemanatoare cu ale noastre. Este ceea ce se intampla si cu psihologii occidentali, care nu intalnesc prea des cazuri de oameni in viata carora elementul religios sa joace un rol oarecare. In plus, ei nu vor sa recunoasca ca societatea occidentala este disfunctionala, ci o considera perfecta.
Asta ca sa raspund la intrebarea de ce am postat pe acest forum...
Reply With Quote