View Single Post
Vechi 16.10.2008, 08:50:50
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de matad Vezi mesajul
Tia,mai bine ai grija sa-l identifici pe Satana in viata ta pentru ca e foarte subtil .Intii te ajuta sa-ti urasti aproapele.
Tu ii urasti pe maghiari?(de ex.) Considera-i pe protestanti ca sint maghiari.Trebuie sa le porti pica pt ca ei sint asa?
Domnul e pentru toti ,si fiecaruia ii da sa poarte cit poate sa duca .
Nu incerca sa duci mai mult,pt ca abia asteapta Inselatorul.
Nu pot uri pe nimeni pentru ca daca urasc pe cineva, il urasc pe Iisus Hristos, Mantuitorul nostru. Nu le port pica, caci daca le-as purta, ar insemna ca sunt invidiosa pe ei. Nu sunt. Dimpotriva.Mi-as dori sa se intoarca la credinta ortodoxa, cea dreapta si adevarata. Cum zicea si fratele Daniel, si eu am crezut ca noi suntem cei rataciti si ei sunt pe calea cea dreapta.Dar Dumnezeu mi-a deschis ochii la timp, la fel cum le-a deschis multora, si m-am trezit. Adevarul e ca nu concepeam sa nu mai pot sa imi fac cruce. Si asta a fost unul dintre motive pentru care am ezitat. Al doilea era faptul ca nu puteam sa ma rog Maicii Domnului si Sfintilor. Doamne iti multumesc ca nu m-ai lasat pe mine, roaba ta.
Doamne ajuta!