View Single Post
Vechi 28.10.2008, 17:17:54
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Domnule Iustin, semanati foarte tare cu un personaj dintr-un banc. Nu vi-l spun ca nu este locul (desi este un banc decent). Se termina cu "bai tu iar nu ai basca"(poate il stiti).

Cand nu aveti ce spune ii dati cu "profeteasa voastra". De Sfanta Scriptura nu ati auzit? Eu numai cu argumente din Cuvantul lui Dumnezeu am venit (atat cat m-am priceput). Discutati cu altii despre "profeteasa" (cu Ovidiu sau Mihai) pana va racoriti si apoi reveniti ca sa discutam in jurul Sfintei Scripturi (singura Carte care nu greseste). Eu sunt adventist. Una din conditiile de baza pentru a fi adventist este sa cunosti bine Sfanta Scriptura. Nu-ti cere nimeni sa cunosti scrierile Ellenei White (chiar daca se vorbeste destul de mult despre ele).
[SIZE=3]De ce esti fatarnic , spunand ca vii numai cu argumente din Cuvantul lui Dumnezeu, dar imi postezi cuvintele Sf Iustin ca un motto mereu. De ce te deranjaza atunci ca si eu am sa-ti postez mereu cuvintele intemeietoarei cultului vostru de care acum te dezici?
[/SIZE]
[COLOR=Navy][SIZE=5][COLOR=Red]Toti sfintii au case de argint; [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]in fiecare casa exista un raft de aur. Sfintii isi scot coroanele de aur, le pun pe raft si merg la lucru la ca[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]mp. [/COLOR](p. 18). [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3]Textul Sfantului Iustin l-ai gasit repede, dar de textele profetesei voastre nu vreti sa le cunoasteti si sa vorbiti despre ele, ba va si deziceti de ele. Asta e fatarnicie.[/SIZE]

Sfantul Apostol Pavel marturiseste ca a fost rapit pana la al treile cer (sa-i zicem rai), dar cand era inca in viata. (2 Corinteni cap 12:1-5).

1. Daca trebuie sa ma laud, nu-mi este de folos, dar voi veni totusi la vedenii si la descoperiri de la Domnul.
2. Cunosc un om in Hristos, care acum paisprezece ani -[COLOR=Navy] fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu,[/COLOR] Dumnezeu stie - a fost rapit unul ca acesta pana la al treilea cer.
3. Si-l stiu pe un astfel de om - [COLOR=Navy]fie in trup, fie in afara de trup, nu stiu, Dumnezeu stie.[/COLOR]
4. Ca a fost rapit in rai si a auzit cuvinte de nespus, pe care nu se cuvine omului sa le graiasca.

El precizeaza ca
[COLOR=Navy]fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu,

Explica cum in afara de trup[/COLOR]
[COLOR=Navy]daca si sufletul moare o data cu trupul, dupa cum pretindeti voi?[/COLOR]
Reply With Quote