![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
[/SIZE][COLOR=Navy][SIZE=5][COLOR=Red]Toti sfintii au case de argint; [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]in fiecare casa exista un raft de aur. Sfintii isi scot coroanele de aur, le pun pe raft si merg la lucru la ca[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]mp. [/COLOR](p. 18). [/SIZE][/COLOR] [SIZE=3]Textul Sfantului Iustin l-ai gasit repede, dar de textele profetesei voastre nu vreti sa le cunoasteti si sa vorbiti despre ele, ba va si deziceti de ele. Asta e fatarnicie.[/SIZE] Sfantul Apostol Pavel marturiseste ca a fost rapit pana la al treile cer (sa-i zicem rai), dar cand era inca in viata. (2 Corinteni cap 12:1-5). 1. Daca trebuie sa ma laud, nu-mi este de folos, dar voi veni totusi la vedenii si la descoperiri de la Domnul. 2. Cunosc un om in Hristos, care acum paisprezece ani -[COLOR=Navy] fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu,[/COLOR] Dumnezeu stie - a fost rapit unul ca acesta pana la al treilea cer. 3. Si-l stiu pe un astfel de om - [COLOR=Navy]fie in trup, fie in afara de trup, nu stiu, Dumnezeu stie.[/COLOR] 4. Ca a fost rapit in rai si a auzit cuvinte de nespus, pe care nu se cuvine omului sa le graiasca. El precizeaza ca [COLOR=Navy]fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu, Explica cum in afara de trup[/COLOR] [COLOR=Navy]daca si sufletul moare o data cu trupul, dupa cum pretindeti voi?[/COLOR] |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 01:36:38 |
| Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 10:41:27 |
| Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 10:01:17 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
|
|