Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Aici nu este vorba de a afisa adrese , dar o locatie, o tara, un oras, o ocupatie, o stare civila, o poza, un album, nu ii inteleg pericolul. Discretia, indemnul la secretomanie, denota o fire izolata, ceva in neregula cu propria-ti persoana. DE CINE SA NE ASCUNDEM ? Doamne dar chiar suntem stupizi pana la urma sa -mi fie teama sa spun ca sunt din Bucuresti, ca sunt casatorit, anul nasterii, profesia, pasiunile , etc. Adresa de mess. de vrei o dai, de nu, nu. Si pana la urma pot sa-mi fac singur selectia. Sa fim deschisi , cu sufletul, cu mintea, iar teama de cel de lanpa noi , e o nalucire a mintii noastre. O obtiune libera, pentru oameni liberi. Sa o folosim !

|
Am citit ca la 40 ani se face primul bilant al vietii, dupa care e indicata o inceata retragere din lume, pentru a realiza interiorizarea. Am facut acest lucru si mi se pare ca ma risipesc, atunci cand deschiderea spre lume e prea mare, cand prea multi oameni imi invadeaza intr-un mod sau altul viata. Este optiunea mea si mi se potriveste. Se stie ca exista oameni extravertiti si introvertiti. A fi introvertit nu are nici o legatura cu lipsa de libertate. Sa incercam sa respectam optiunile celuilalt, fara a-i impune ceea ce consideram noi ca este bine.
Varsta mi-o stiti, sunt casatorita, am o fata si un baiat si mai nou un nepotel dulce foc!
De cand am devenit credincioasa celelalte pasiuni au palit pana au disparut de tot. Totusi imi place tot ce e frumos: pictura, muzica; imi plac formele armonioase ale artei etrusce, si gandurile frumoase, dintre care cele mai frumoase sunt cele legate de Dumnezeu.