Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2008, 21:40:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Aici nu este vorba de a afisa adrese , dar o locatie, o tara, un oras, o ocupatie, o stare civila, o poza, un album, nu ii inteleg pericolul. Discretia, indemnul la secretomanie, denota o fire izolata, ceva in neregula cu propria-ti persoana. DE CINE SA NE ASCUNDEM ? Doamne dar chiar suntem stupizi pana la urma sa -mi fie teama sa spun ca sunt din Bucuresti, ca sunt casatorit, anul nasterii, profesia, pasiunile , etc. Adresa de mess. de vrei o dai, de nu, nu. Si pana la urma pot sa-mi fac singur selectia. Sa fim deschisi , cu sufletul, cu mintea, iar teama de cel de lanpa noi , e o nalucire a mintii noastre. O obtiune libera, pentru oameni liberi. Sa o folosim !
Am citit ca la 40 ani se face primul bilant al vietii, dupa care e indicata o inceata retragere din lume, pentru a realiza interiorizarea. Am facut acest lucru si mi se pare ca ma risipesc, atunci cand deschiderea spre lume e prea mare, cand prea multi oameni imi invadeaza intr-un mod sau altul viata. Este optiunea mea si mi se potriveste. Se stie ca exista oameni extravertiti si introvertiti. A fi introvertit nu are nici o legatura cu lipsa de libertate. Sa incercam sa respectam optiunile celuilalt, fara a-i impune ceea ce consideram noi ca este bine.
Varsta mi-o stiti, sunt casatorita, am o fata si un baiat si mai nou un nepotel dulce foc!
De cand am devenit credincioasa celelalte pasiuni au palit pana au disparut de tot. Totusi imi place tot ce e frumos: pictura, muzica; imi plac formele armonioase ale artei etrusce, si gandurile frumoase, dintre care cele mai frumoase sunt cele legate de Dumnezeu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
articol formula as - Rugaciunea e ca apa pentru un om insetat E_my Stiri, actualitati, anunturi 0 09.09.2009 21:00:40
Formula AS -Spiritualitate C-tin Resurse ortodoxe on-line 4 26.06.2008 23:59:42
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07
forumul crestinortodox la pro tv alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 31 14.12.2007 06:56:58