View Single Post
Vechi 30.10.2008, 17:21:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Dar conshtiintza deshertica a deznadejdii vine de la cafeaua naturala! ca pe aia o indulceshte fiul faradelegii ca sa-tzi gadile lacrimile cu goliciunile shi cu uneltele ademenitoare.

Doamne iarta, apara shi pazeshte ca am spus-o shi pe asta...
Vsovi, cu iertare sa imi fie, dar zau, explica-ne si noua ce e cu obsesia asta, a ta, constanta, fata de cafea???
Cum o sucesti, cum o invarstesti, vorba si gandul tot la cafea iti zboara[/quote]

asha patzesc mereu, daca pomeneshti pe Hristos, sau ceva ce a zis El, o data pe an, shi atunci ferindu-ma ca sa nu ma auda cineva, respectivul ma intreaba? Ce-tzi veni, de ce exagerezi, eshti obsedat? in sensul ca il deranjeaza sa-i aduc aminte de vre-o porunca a Lui Dumnezeu. Dar ma intreb shi eu asha ca prostul, oare sa bei zilnic de 3-4 ori pe zi, sorbind de 100-200 de ori din cafea, aia nu e exagerat sa pomeneshti de ea, shi chiar mai mult, sa o shi sorbi, shi sa o shi traieshti... acolo nu se intreaba nimeni c a este obsedat? nimanui nu-i zboara mintea sa-shi puna problema daca nu cumva e obsedat? daca nu cumva exagereaza? shi daca inmultzeshti 20 de sorbituri zilnice, ca poate e prea mult 100, cu 350 de zile iata ca itzi da 7000 de sorbituri pe an... Ma intreb daca pomeneshti pe Hristos in taina inimii tale de atatea ori cat ii acorzi atentzie cafelei... shi daca nu, atunci te mai miri de ce spun de CAFEA?
Reply With Quote