View Single Post
Vechi 04.12.2006, 08:33:39
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ory
Mircea,extraordinar graiesti!.....deduc faptul ca tu esti duh si nu-ti trebuie nimic din ceea ce este pamantesc.Nu neg ca cele relatate de tine sunt reale,existente in cartile crestine,dar hai sa nu exageram,mai ales in acest veac materialist din care ne hranim toti dorintele.
sa stii ca nu este nevoie sa fi ironic(a). Dar daca asa te simti tu bine, sa-ti ajute Domnul:).Bineinteles ca omul are nevoie de toate cele necesare traiului,Dumnezeu chiar nu a condamnat bogatia, ci lipirea sufletului de ea. Nu vreau sa spun ca parintii aceluia care a deschis subiectul si-au lipit sufletul de bogatie, nu stim nimic si chiar pt. mine nu conteaza. A fost greu pt. ei, ma rog ca Domnul sa-i ajute sa treaca cu bie peste acest necaz. Insa cati dintre semenii nostrii nu au ramas fara case in urma inundatiilor? Stiu ca pare comod si poate cinic, ca din afara sa dai sfaturi, insa de multe ori ce putem face decat sa ne rugam pt. cei in nevoi? Oricum va multumesc pt. mesaje tuturor acelora care mi-au facut cinstea de a-mi combate atat de dragut, mesajul:)Va doresc tuturor, un post binecvantat!Doamne ajuta
Reply With Quote