![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreti sa fiti placuti lui Dumnezeu, intindeti o mana de ajutor daca puteti si nu mai visati la comori din cer ca nu exista
sa-mi trimiti silvestar adresa de email pe privat pls.mersi |
|
|||
|
|||
![]()
stii cum e silvestar?Si cei drepti sunt incercati cum ati fost voi,poate mai rau.Am fost si eu pacatosul incercat,si din pacate n-am primit cu bucurie,ci cu mahnire...
|
|
|||
|
|||
![]()
iar eu am trimis mesajul cu acel link lui Alexandr ,nici decum tie..care in momentu de fatza ai nevoie de ajutor material...
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesant...dar pot si eu sa visez in noaptea asta cine stie ce si sa o numesc viziune...
Silverstar...ai pe de o parte foarte multa dreptate...oamenilor care nu au ce manca, unde dormi, sau stiu eu ce, nu le vor ajuta nici un text. Realitatea vizibila palpabila este totusi doar o parte a imaginii de ansamblu. Imi place "in rest poezie...". In schimb cunosc oameni care pun acea poezie inaintea lucrurilor de baza...probabil cei mai uimitori oameni pe care ii cunosc...unii i-ar numi artisti flamanzi, in schimb acesti oameni te pot impresiona mai mult decat cel mai realist si mai pragmatic spirit. "Numai prin moarte omul se elibereaza de chin" Material vorbind da...dar un suflet mort doar cu regrete nu va avea o existenta prea fericita daca intradevar exista ceva dupa moarte. Eu privesc in jur...vad multa suferinta, multa jale...si in mod surprinzator nu ma atinge...am ajuns sa studiez fiecare latura a suferintei...in schimb bucuria...fericirea...intrajutorarea...in mod bizar astea ma afecteaza. Poate ca pur si simplu m-am obisnuit cu tot ce e negativ, si cand vad ceva bun raman uimit... |
|
|||
|
|||
![]()
Exista o carte scrisa de Cornel Dragos si Roxana Mihalache intitulata: Oameni care au inviat din morti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o nedumerire | myself00 | Religia Islamica | 11 | 26.03.2015 16:14:33 |
o mare nedumerire rog un ajutor | clarvazator | Intamplari adevarate | 23 | 05.06.2012 12:31:33 |
Nedumerire, mare nedumerire! | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 16 | 29.02.2012 00:33:36 |
nedumerire | flr_tavi | Nunta | 2 | 18.02.2009 16:10:59 |
O mare nedumerire | Bucur | Generalitati | 1 | 20.11.2006 12:40:36 |
|