Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2006, 17:25:48
06dec 06dec is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2005
Implicit

Vreti sa fiti placuti lui Dumnezeu, intindeti o mana de ajutor daca puteti si nu mai visati la comori din cer ca nu exista
sa-mi trimiti silvestar adresa de email pe privat pls.mersi
Reply With Quote
Vechi 02.12.2006, 18:20:17
06dec 06dec is offline
Senior Member

Implicit

stii cum e silvestar?Si cei drepti sunt incercati cum ati fost voi,poate mai rau.Am fost si eu pacatosul incercat,si din pacate n-am primit cu bucurie,ci cu mahnire...
Reply With Quote
Vechi 02.12.2006, 18:24:25
06dec 06dec is offline
Senior Member

Implicit

iar eu am trimis mesajul cu acel link lui Alexandr ,nici decum tie..care in momentu de fatza ai nevoie de ajutor material...
Reply With Quote
Vechi 02.12.2006, 19:31:26
Alexandr_Bazil Alexandr_Bazil is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2006
Implicit

Foarte interesant...dar pot si eu sa visez in noaptea asta cine stie ce si sa o numesc viziune...
Silverstar...ai pe de o parte foarte multa dreptate...oamenilor care nu au ce manca, unde dormi, sau stiu eu ce, nu le vor ajuta nici un text. Realitatea vizibila palpabila este totusi doar o parte a imaginii de ansamblu. Imi place "in rest poezie...". In schimb cunosc oameni care pun acea poezie inaintea lucrurilor de baza...probabil cei mai uimitori oameni pe care ii cunosc...unii i-ar numi artisti flamanzi, in schimb acesti oameni te pot impresiona mai mult decat cel mai realist si mai pragmatic spirit.
"Numai prin moarte omul se elibereaza de chin"
Material vorbind da...dar un suflet mort doar cu regrete nu va avea o existenta prea fericita daca intradevar exista ceva dupa moarte.
Eu privesc in jur...vad multa suferinta, multa jale...si in mod surprinzator nu ma atinge...am ajuns sa studiez fiecare latura a suferintei...in schimb bucuria...fericirea...intrajutorarea...in mod bizar astea ma afecteaza. Poate ca pur si simplu m-am obisnuit cu tot ce e negativ, si cand vad ceva bun raman uimit...
Reply With Quote
Vechi 04.12.2006, 08:21:52
ancah
Guest

Implicit

Exista o carte scrisa de Cornel Dragos si Roxana Mihalache intitulata: Oameni care au inviat din morti.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2006, 08:33:39
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Mircea,extraordinar graiesti!.....deduc faptul ca tu esti duh si nu-ti trebuie nimic din ceea ce este pamantesc.Nu neg ca cele relatate de tine sunt reale,existente in cartile crestine,dar hai sa nu exageram,mai ales in acest veac materialist din care ne hranim toti dorintele.
sa stii ca nu este nevoie sa fi ironic(a). Dar daca asa te simti tu bine, sa-ti ajute Domnul:).Bineinteles ca omul are nevoie de toate cele necesare traiului,Dumnezeu chiar nu a condamnat bogatia, ci lipirea sufletului de ea. Nu vreau sa spun ca parintii aceluia care a deschis subiectul si-au lipit sufletul de bogatie, nu stim nimic si chiar pt. mine nu conteaza. A fost greu pt. ei, ma rog ca Domnul sa-i ajute sa treaca cu bie peste acest necaz. Insa cati dintre semenii nostrii nu au ramas fara case in urma inundatiilor? Stiu ca pare comod si poate cinic, ca din afara sa dai sfaturi, insa de multe ori ce putem face decat sa ne rugam pt. cei in nevoi? Oricum va multumesc pt. mesaje tuturor acelora care mi-au facut cinstea de a-mi combate atat de dragut, mesajul:)Va doresc tuturor, un post binecvantat!Doamne ajuta
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o nedumerire myself00 Religia Islamica 11 26.03.2015 16:14:33
o mare nedumerire rog un ajutor clarvazator Intamplari adevarate 23 05.06.2012 12:31:33
Nedumerire, mare nedumerire! ToaderValentin Intrebari utilizatori 16 29.02.2012 00:33:36
nedumerire flr_tavi Nunta 2 18.02.2009 16:10:59
O mare nedumerire Bucur Generalitati 1 20.11.2006 12:40:36