View Single Post
Vechi 03.11.2008, 15:11:15
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
cine o schimba daca nu voi?

v-am zis eu ca nu-L recunoashtetzi drept Hristos-Dumnezeu...

deci nu mai cauta in scripturi argumente ca nu le vei gasi
Noi Il recunoastem pe Domnul Iisus Hristos ca Dumnezeu. Sunt altii care nu-L recunosc.

Referitor la schimbare, o sa caut totusi in Sfanta Scriptura sa vedem ce spune:
1."Dumnezeu a binecuvantat si a sfintit ziua a saptea"(Facerea 2:3). - Acest lucru s-a realizat la inceput, cand totul era foarte bun si pacatul nu intrase in lume. De ce trebuia schimbat ceva cand totul era foarte bun?
2."Ce binecuvantetzi Tu, Doamne, ramane binecuvantat pe vecie"(1 Cronici cap 17:27). Ziua a saptea si nu o alta zi a fost binecuvantata pentru vecie.
3. "Dupa obiceiul Sau, in ziua sambetei (ziua a saptea), a intrat in sinagoga.."(Luca 4:16). - Domnul Iisus Hristos pazea sambata, "dupa obiceiul Sau" (nu dupa al evreilor sau al locurilor).
4. "In ziua sambetei (ziua a saptea), am iesit afara pe poarta cetatii, langa rau, unde credeam ca se afla un loc de rugaciune"(Faptele Apostolilor 16:13) - Apostolul Pavel cauta un loc de rugaciune in ziua sambetei.
5."Caci dupa cum cerurile cele noi si pamantul cel nou, pe care le voi face, vor dainui inaintea Mea - zice Domnul-...in fiecare sabat va veni orice faptura sa se inchine inaintea Mea"(Isaia 66:22,23) - Sabatul va fi tinut si pe noul pamant.

Am incercat, cu ajutorul catorva versete, sa arat continuitatea sfintirii zilei a saptea, de la inceput pana pe noul pamant. Unde este schimbarea? Si daca este, cine a facut-o, si cu ce drept? Ca Dumnezeu nu a facut-o.