![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Sanctitatea Sa Chenouda al III-lea, născut în 1935, a murit. Numele succesorului său va fi cunoscut în noiembrie.
Sursa: http://www.kipa-apic.ch/index.php?pw...,0,f&ki=233965 El a condus Biserica Coptă din țara sa (Etiopia, fostă Abisinia) într-o grea perioadă. A cunoscut persecuțiile și detenția. Creștinii reprezintă cam două treimi din populația de 83 de milioane de locuitori ai acestei țări. Potrivit unei legende pioase, Biserica Coptă adăpostește într-un loc secret Chivotul Legii (Arca Alianței).
|
|||
|
|||
![]()
Off topic, exista si expresia "mort-copt". Iertare, nu e frumos sa fac o gluma cu ocazia asta, dar am vazut titlul topicului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc !
De fiecare data cand citesc ceva "anapoda", imi sare in ochi acest citat. Care il gasesc un mare paradox...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Însă sper că nu insinuezi că Mihnea D. vorbește anapoda aici. Ce-ai văzut rău în știrea asta ?? Nota Bene pentru cei mai fragezi: Cel copt de-aici e un Patriarh - nu un curcan băgat la cuptor! Last edited by mirela.t; 18.08.2012 at 08:09:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Papa Chenouda a adormit în data de 17 martie 2012. Să "retransmiți" știrea după cinci luni de la momentul fierbinte al subiectului jurnalistic e total anapoda. Ca să nu mai pun la socoteală faptul că fostul întâi stătător al copților ortodocși s-a născut în 1923 nu în 1935, în Egipt, nu în Etiopia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel mort acum (ieri, 17 august) este patriarhul copt. Evident, Etiopia și nu Egiptul este țara în care creștinii sunt majoritari. Îmi cer scuze pentru neclarități și mă duc la o binevenită culcare !
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de credinta a patriarhului Serbiei | colaps | Generalitati | 84 | 19.12.2010 15:21:50 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
moartea patriarhului cu semne de intrebare | body282004 | Secte si culte | 9 | 01.10.2008 17:45:03 |
Rugaciune pentru alegerea Patriarhului | Va_iubesc | Rugaciuni | 0 | 22.08.2007 18:43:31 |
|