![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti despre cariera de judecator? Exercitarea unei asemenea profesii se considera pacat din punct de vedere religios?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, in lumea reala, profesia de judecator este, probabil, cel mai nobil fel in care omul poate coopera cu Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam la responsabilitatea persoanei devenita judecator pe lumea asta in fata lui Dumnezeu. Judecand ca omul, sigur va face si greseli. Au existat oameni ce au fost condamnati la ani de inchisoare pe baza unor probe gasite care li s-au atribuit lor, desi au fost nevinovati.
Cum ramane cu judecatorul care aplicand strict legea si avand in vedere anumite probe a condamnat pe cineva desi poate avea si el incertitudini in privinta vinovatiei sale? Ca judecator.. te cam joci cu viata omului. Last edited by calatorul; 13.01.2013 at 03:33:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact acelasi lucru se poate spune despre medic. Despre inginerul constructor. Despre preot, care poate ajunge sa se joace cu viata eterna a omului.
Si atunci ? Este pacat sa te faci medic? Inginer constructor? Este pacat sa te faci preot?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci e clar că judecătorul e un fel de Satanail mai mare, prezidând o adunare păgânească, iar avocații niște drăcușori mai mici. |
|
||||
|
||||
![]()
Mihnea Dragomir:Nu mai bine va limitati la lumea catolica, daca pe cea ortodoxa nu o cunoasteti?
Calatorul: exercitarea profesiei de judecator nu este un pacat in sine, ci doar abuzul in exercitarea profesiei caruia ii pot cadea victima unii judecatori este. Last edited by ioanna; 13.01.2013 at 11:04:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de ce folositi diminutivul ? Cel putin avocatii catolici nu sunt de loc dracusori mai mici. Lor nu li se iarta, una pentru ca sunt avocati. Pe urma, nu li se iarta fiindca sunt catolici. Or, 2 x dracusor = drac mai mare.
Va rog sa observati ca nici nu am mai ridicat problema avocatilor catolici care se afla in orase cosmopolite, ca iesea un Scaraotki in persoana. Macar daca vietuiau si ei in orase cu adevarat romanesti, precum Slobozia sau Tandarei, poate-poate li se mai ierta ceva. Dar Timisoara ? O cunosc, vai cat o cunosc de bine ! Cand m-am dumirit cat de bine cunosc realitatea de pe teren, am fugit cat am putut de repede.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca este mult mai greu sa fii avocat decat sa fii judecator. Ca avocat, de foarte multe ori trebuie sa pledezi impotriva adevarului pe care il cunosti foarte bine!... Judecatorul are sansa sa ramana echidistant. Daca se lasa manjit, este o alta problema!
|
|||
|
|||
![]()
Sprint? Sau ... mara/thon!...
Last edited by cezar_ioan; 14.01.2013 at 02:06:07. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|