|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Pentru cine cunoaste limba engleza si doreste sa studieze scripturile
Am gasit un link ( poate altii au descoperit inaintea mea), este vorba de pagina principala a Societatii care se ocupa cu traducerea si distribuirea bibliilor in toata lumea.
Este o pagina care ajuta in a studia biblia. Se pot gasii traduceri diferite si se pot compara. Sa nu se inteleaga gresit, traducerile diferite au fost facute din cauza dificultatii unei traduceri simple dintr-o limba in alta. Cu toate ca o "armata"de oameni priceputi au luat parte la traduceri, este greu de a reproduce exact ceea ce era scris original. Motiv pentru care a dus si duce la multe neintelegeri intre crestini si chiar intre biserici . Esential este ca in timp cunostiinta a crescut ( prin gratia Domnului) ceea ce a facut necesar o noua interpretare a scripturilor ( daca ma pot exprima asa). Este de admirat munca acestor oameni si planul lor benefic facut sub indrumarea spirituala a Celui de Sus. Va doresc meditatie placuta. http://www.biblica.com/index.php Eu deja am avut binecuvantarea sa primesc in limba engleza Noua versiune internationala a Scripturilor.Doamne ajuta!!!!
|
||||
|
||||
Citat:
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine doreste se poate declara de etnie daca la recensamant | mihailt | Generalitati | 30 | 30.10.2011 03:06:28 |
Legatura intre limba chineza si Geneza (in engleza) | elcipo | Din Vechiul Testament | 4 | 10.07.2011 00:51:40 |
,,Dezlegare la..." in limba Engleza | Hector | Postul | 5 | 13.03.2010 02:22:57 |
Rugaciuni in limba engleza | ioana.ctin | Intrebari utilizatori | 11 | 05.02.2010 21:56:22 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 09:47:09 |
|