![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Maine , 20 noiembrie il vom cinsti pe Sfantul Grigorie Decapolitul . Racla cu sfintele sale moaste se afla in Biserica Manastirii Bistrita din Judetul Valcea . Sfantul Grigorie Decapolitul este mare facator de minuni si vindecator de boli , si in fiecare an mii de credinciosi il cinstesc cu deosebita dragoste si multa incredere in puterea lui , data de Dumnezeu , in tamaduirea boilor si nu numai . Pentru cei din Capitala , Biserica Hagiu de langa Hala Traian , ii asteapta in aceasta seara si maine pentru programul liturgic ce va avea loc in cinsea acestui sfant , care este si ocrotitorul acestei Biserici ( despre care am scris la Topicul de stiri ) . In prima parte voi aduce in atentie un prim link despre Pestera Sfantului Grigorie Decapolitul si cateva imagini de icoane si cu sfana racla : http://www.crestinortodox.ro/biseric...tul-68022.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
La Sfantul Grigorie Decapolitul . . .
|
|||
|
|||
![]()
Bucura-te Sfinte Grigorie,pentru multimea celor ce ti se roaga tie si pentru maretia ta.
Sf.Grigorie iti multumesc ca m-ai facut vrednic si pe mine sa am cateva lucruri de la tine care sa ma ocroteasca si sa ma ajute mereu,prin care tu esti mereu prezent in casa mea.Iti multumesc si te rog din suflet sa ma ierti!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
|
||||
|
||||
![]()
Indraznesc sa multumesc din suflet celor ce m-au ajutat sa-l descopar pe acest Sfant : Doamnei Icamilin , Doamnei Jenica , Doamnei Mara . Dumnezeu sa va binecuvanteze !
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daruind vei Dobandi mi-a spus odata..demult..duhovnicul, Cristian! Cu rugaciunile lui, incerc in fiecare clipa sa nu uit acestea.
Ma bucur ca ti-au fost de folos darurile. Sf. Grigorie sa te bucure si prin rugaciunile voastre sa ma miluiasca si pe mine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am intors de la la hram, plina-n suflet de pace, multumire si har duhovnicesc. Am avut parte de niste zile ca de primavara cu mult soare si ca in fiecare an, mancarea facuta pentru mireni ( peste 2000 de pachete alaturi de sarmalute de post, icre, chiftele de peste, pilaf cu ciuperci, pireu si fasole scazuta ) a fost insuficienta pentru numarul mare de crediciosi care au participat la hram. Daca cineva doreste ulei de la Sfantul Maslu, aghiazma mica, anafura si vesmant de la sfantul meu drag sa ma contacteze pe privat.Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Grigorie Taumaturgul, Sfantul Cuvios Lazar Zugravul si Zaharia | petru63 | Intrebari utilizatori | 3 | 18.11.2012 17:51:59 |
Sfantul Grigorie Decapolitul-20 noiembrie ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 21.11.2011 23:50:01 |
Sfantul Grigorie Decapolitul + | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 2 | 21.11.2011 22:49:58 |
Sfantul Grigorie Teologul | georgeval | Diverse Sarbatori | 6 | 26.01.2010 15:19:43 |
SFANTUL GRIGORIE DECAPOLITUL + | cristiboss56 | Moaste | 11 | 02.07.2009 02:38:20 |
|