![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
oamenii de știință se pregătesc pentru clonarea Omului de Neanderthal.
http://adevarul.ro/tech/stiinta/poat...319/index.html ce părere aveți? care credeți că vor fi implicațiile științifice, teologice, umane, etice, etc.? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu înțeleg de ce este nevoie de clonare.
Pe omul din Neanderthal îl avem printre noi, viu, vioi și mediatizat. Îl cheamă Becali. Gigi Becali. |
|
||||
|
||||
![]()
bună asta. ar trebui sa o postam la "Sa ne amuzam o leaca" :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo, ce se mai aude cu tigrul tasmanian? Cand eram eu mic vroiau sa il cloneze p-ala. Si mamutii erau pe lista.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma intreb cum o fii mama surogat? Desi pe vremea URRS-ului, s-au oferit cateva femei sa poarte hibrizii om-cimpanzeu ai lui Ivanov(predictibil, n-au ramas gravide).
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 23.01.2013 at 18:58:46. |
|
||||
|
||||
![]()
am citit. Interesant, dar totusi:
"Beneficiile acestei clonări, spune Church, ar fi diversitatea genetică. „Un lucru care este bun pentru societatea care are o diversitatea scăzută. Dacă va devini o monocultură, umanitatea riscă să dispară. Prin urmare, recreerea neanderthalului ar fi în principiu o chestiune de evitare a riscurilor sociale“, relatează „Live Science“." fiindca, in mod sigur, clonarea de neanthertalieni e infinit mai simpla decat sa incurajezi imperecherea intre oameni albi.
|
||||
|
||||
![]()
poate că nu s-a găsit elefantoaica ce să accepte purtarea sarcinii :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Suna infantil...dar nu e o idee rea. Se pare ca victimele noastre, fratii nostri disparuti (ei fiind "Abel", iar noi "Cain") ne erau superiori mental in multe aspecte... Poate ne mai trezim, prin contactul cu ceva/cineva mai bun.
Last edited by celestial_pottery; 24.01.2013 at 11:16:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-mami, dar ce s-a intamplat cu stramosii mei? -pai, am venit peste ei in Europa, i-am omorat, si ne-am culcat cu femeile lor(alea pe care nu le-am omorat).