![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Suna infantil...dar nu e o idee rea. Se pare ca victimele noastre, fratii nostri disparuti (ei fiind "Abel", iar noi "Cain") ne erau superiori mental in multe aspecte... Poate ne mai trezim, prin contactul cu ceva/cineva mai bun.
Last edited by celestial_pottery; 24.01.2013 at 11:16:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-mami, dar ce s-a intamplat cu stramosii mei? -pai, am venit peste ei in Europa, i-am omorat, si ne-am culcat cu femeile lor(alea pe care nu le-am omorat).
|
||||
|
||||
![]()
Pai da! Totul e sa existe un precedent, ca dupa aia, se poate clona oricand orice... Peste tot, numai intentii bune!... Parca mai erau si niste fosile de uriasi, pe undeva (mai greu cu "mama-surogat"...), si niste ciudatenii de fiinte descoperite prin Mexic si cate si cate alte "obiecte de studiu" pentru a convinge lumea sa fie de acord cu inceputul unei iluzii care se va dovedi a fi deschiderea unei alte "Cutii ale Pandorei"... Sa ne fereasca Dumnezeu de minti diabolice si de manipulari pline de... gingasie!...