![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cum traiesc altii impreuna daca ei deja au divortat?
|
|
|||
|
|||
![]()
:rolleyes:
|
|
|||
|
|||
![]()
adica te referi la 2 persoane care au divortat si stau in preuna dupa o perioada de timp sau la o persoana care a divortat si sta cu altcineva?
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca nu au unde sa stea ceea ce este bine ca de multe ori ajung de se impaca, mai ales daca sunt copii la mijloc:(. Cu cit este casa/apartamentul mai mic cu atit sansele sa se imace sunt mai mari:p
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cei despartiti cu sau fara divort ajung sa se impace, este foarte bine, mai ales daca au pastrat curatia trupeasca in acest timp cat au stat despartiti si aici ma refer la a nu se fi apropiat intim cu altcineva (preacurvie). Daca unul dintre ei sau ambii s-au recasatorit, atunci nu mai este ingaduit sa se impace sau sa se apropie, indiferent ce s-a intamplat in a doua casnicie. Eu asa stiu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, biserica dezleaga la divort. Dupa cum stiu eu, oamenii au voie sa se casatoreasca de trei ori. Si din cate stiu eu de la preoti, este mai bine sa te desparti cand inca mai este loc de bunaziua, decat sa ajungi sa il urasti pe celalt, este mai bine sa te desparti si fie sa traiesti in linistea ta, sau daca nu poti sa iti gasesti pe altcineva cu care te intelegi si poti trai bine. NU stiu daca in fata lui Dumnezeu ei sunt casatoriti in sensul in care il intelegem noi -- daca imi aduc aminte, in fata lui Dumnezeu si la Infricosatoarea Judecata nu este nici barbat, nici femeie, nici nu apartii cuiva (cineva vroia sa il ispiteasca e Mantuitorul si l-a intrebat ca daca o femeie a fost maritata cu un barbat, si acel barbat moare, si este luata de nevasta de fratele barbatului mort, sau de alt barbat, cui apartine ea, sau a cui nevasta o sa fie ea in Imparatia Cerurilor, si raspunsul a fost ca a niciunuia...) |
|
|||
|
|||
![]()
ce trist e....cati se casatoresc si cati divorteaza......concubinajul e la putere....si din cauza problemelor societatii...sad...so sad...:hmmm:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred ca divortul apare din lipsa intelegerii de la inceput a ceea ce inseamna casatoria,iubirea,renuntareace presupun ele...eheee...sunt o gramada de care trebui tinut cont pt ca nici nu stii cand te trezesti ca te-ai gandit numai la tine(ca sot,ca sotie)si nu ti-ai dat seama de cate ori nu ai oferit intelegere,de cate ori ai provocat tu scandal starnind mania celuilalt care,poate ,dealtfel nu s-ar fi enervat,de cate ori ne-am lasat coplesiti de probleme si am uitat sa il mai intrebam si pe celalalt tu ce mai faci?,cum iti e?,de cate ori nu l-am sustinut pe cel de langa noi si l-am lasat sa faca fata singur problemelor,de cate ori nu avem pretentia ca cel de langa noi sa ne multumeasca asteptarile de orice fel fara ca macar sa ne intrebam :dar eu fac destul pt acest om?din pacate prea tarziu ne dam seama de ce trebue facut,si prea devreme multi uitam ce trebuie sa facem de la bunul inceput...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Povesti de divort | costel | Nunta | 61 | 18.08.2011 14:47:22 |
Divort... | culianul | Nunta | 51 | 09.08.2011 18:02:50 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Divort mai usor | fllorina | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 12.09.2008 18:28:24 |
Divort nemtesc | Laurentiu | Generalitati | 1 | 31.03.2007 12:52:07 |
|