Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2010, 21:21:50
bubulyna
Guest

Implicit De ce?

De ce ma criticati?De ce ma judecati? De ce ? Nu am gresit cu nimic fata de voi,eu pur si simplu cautam raspunsuri la niste intrebari care ma framanta si am fost aspru criticata si neinteleasa.
Am fost la un pas de sinucidere ...nimeni nu stie ce este in sufletul meu .

Am primit lovituri cu pietre din partea unor "CREDINCIOSi" DE CE?

Credeti ca Iisus la fel ar proceda?Credeti ca Iisus este multumit de felu vostru ?Credeti ca veti avea parte de viata vesnica alaturi de Domnul Iisus ,criticand si judecand pe semenii vostri?
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:25:19
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bubulyna Vezi mesajul
De ce ma criticati?De ce ma judecati? De ce ? Nu am gresit cu nimic fata de voi,eu pur si simplu cautam raspunsuri la niste intrebari care ma framanta si am fost aspru criticata si neinteleasa.

Credeti ca Iisus la fel ar proceda?Credeti ca Iisus este multumit de felu vostru ?Credeti ca veti avea parte de viata vesnica alaturi de Domnul Iisus ,criticand si judecand pe semenii vostri?
Bubulyna, ai primit cel mai bun sfat de la crestini: mergi la duhovnic.
Duhovnicul te calauzeste, nu anonimi de pe internet!
Ai facut asta?

Ce rost are sa dai vina pe societate in general, pe un grup de oameni.. cand tu primesti sfaturi bune, dar nu le dai curs. Cand tu faci ce vrei, ce rost are sa dai vina pe altii?
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:27:00
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

nimeni nu te-a judecat stai linistita...eu ti-am vorbit destul de frumos,scuze daca te-a deranjat ceva.....uite ca sa nu fi suparata si sa ai iar idei de suicid,pastreaza-ti contul pe acest forum si daca ai vreo problema o vom putea rezolva aici intre noi,crestinii,fara sa fie nevoie sa se ajunga la extreme....se apropie sarbatorile de Paste si trebuie sa fim mai aproape unul de altul si mai intelegatori....oameni sunt multi dar trebuie sa nu bagi in seama ceea ce te raneste si sa vezi doar ce iti face bine
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:32:58
Senior Member

Implicit

anna..eu o inteleg ca si eu am avut niste caderi din astea si am cautat pe net ceea ce nu am gasit in realitate,doar ca am trecut peste si este foarte importanta atitudinea celorlalti si intelegere ca prin singuratate nu se poate
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:34:43
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Fii linistita Bubulyna, viata e frumoasa. Nu merita sa te superi asa de rau. Si aici sunt oameni ca si tine. Doar isi spun parerile. Or fi bune, or fi rele, Dumnezeu stie. Nimeni nu da verdicte. Asadar, zambeste, fii senina si intelegatoare. Te astept cu drag sa-ti expui parerile in continuare, absolut liber, sincer, deschis.
Vechi 24.03.2010, 21:42:44
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Bubulyna, iarta-ne si ramai alaturi de noi. Nici noi nu detinem adevarul absolut, suntem lipsiti de tact si de rabdare, dar ne-om suporta si imbuna unul pe altul! Maine este Bunavestire, poate poti citi in seara aceasta acatistul Buneivestiri si poate vei gasi un raspuns la intrebarile care te framanta -

http://www.crestinortodox.ro/acatist...iri-67069.html
Vechi 24.03.2010, 21:52:16
Senior Member

Implicit

uite vezi ca sunt persoane care vor sa ramai aici?mai multe cred ca nu au citit topicul dar poate vor mai aparea cativa...toti oamenii sunt importanti intr-un fel sau altul iar daca nu ar mai exista intrebari pe acest forum,ar fi gol aici si fara activitate..sper ca te-ai razgandit si ca nu iti vei mai sterge contul
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:52:48
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:

Stai aici si stam de vorba.
(la intrebarea DE CE: ai fost criticata deoarece prin threadurile deschise de tine ai indicat ca te-ai informat in prealabil de pe situri atee. Asta este.)

Trebuie sa stii ca nimic din ceea ce vezi, citesti, auzi.. nu trece fara urme.
Totul lasa urme, nimic nu se uita cu adevarat. Esti modelat de informatia cu care te hranesti spiritual. Daca ai stat pe situri atee sau pe cele cu teorii ale conspiratiei.. nu este de mirare ca ai ajuns in deriva! Imi pare rau pt tine.

Pentru inceput ar trebui sa nu mai intri pe siturile care te nelinistesc, care-ti distrug si firimitura de credinta pe care o ai.
Trebuie sa te pazesti de ganduri.. Ganduri de sinucidere? Nu este deloc bine. Se joaca vrasmasul cu mintea ta! Nici sa nu te gandesti la asa ceva! Nici o secunda. Te apuci frumos si te rogi, de cate ori iti vin astfel de ganduri (chiar daca ai credinta putina, creste ea.. tu roaga-te)

si stai pe-aici.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:53:07
cati2907's Avatar
cati2907 cati2907 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.02.2009
Implicit

Citat:

Iti doresc din inima sa simti Iubirea Lui.Si-ti mai doresc sa poti sa-i ierti pe cei care te-au suparat.Si sa ma ierti si pe mine, daca am indraznit prea mult cu acest raspuns.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2010, 21:59:33
umila123 umila123 is offline
Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cati2907 Vezi mesajul
Iti doresc din inima sa simti Iubirea Lui.Si-ti mai doresc sa poti sa-i ierti pe cei care te-au suparat.Si sa ma ierti si pe mine, daca am indraznit prea mult cu acest raspuns.
frumos si duhovnicesc raspuns! as mai adauga la el,ca.....iertarea ta fata de noieste un dar pe care ni l oferi si sarutul crestinesc de Liturghie! Dumnezeu sa te iubeasca ca noi sa fim..."invidiosi"
Reply With Quote
Răspunde