Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2010, 22:13:42
Darkanian's Avatar
Darkanian Darkanian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Sa fiu sincer sunt de acord cu bubulina, pe site sunt uni membri care se crede a fi mari invatati: de exemplu eu cand am intrebat daca este pacat sa bei cicolata cald am fost luat in ras , normal nu se face asa chiar si la cea mai penibila intrebare care sa pus e bine sa dai un raspuns celui care nu stie nu sa il iei in ras sau sa il judeci....
Vechi 27.03.2010, 22:23:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darkanian Vezi mesajul
Sa fiu sincer sunt de acord cu bubulina, pe site sunt uni membri care se crede a fi mari invatati: de exemplu eu cand am intrebat daca este pacat sa bei cicolata cald am fost luat in ras , normal nu se face asa chiar si la cea mai penibila intrebare care sa pus e bine sa dai un raspuns celui care nu stie nu sa il iei in ras sau sa il judeci....
Eu cred ca pana la urma ti s-a dat un raspuns, e normal cand pui astfel de intrebari majoritatea sa creada ca ii ei in ras sau faci misto.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 19:20:34
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

unii cred ca sunt intrebari puse aiurea asa cum ai zis tu alin dar se intampla asta pt ca pe internet nu poti stii cum e omul respectiv si daca e sincer sau nu, sau nu ii poti stii tonul cu care a pus intrebarea,daca a fost ironic sau nu
Reply With Quote
Răspunde