![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
imi poate spune cineva cum se ajunge la Minastirea Lainici, cu plecare din bucuresti? unde se poate innopta acolo? ceva date de contact? multumesc mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea, uite numarul de telefon al firmei NORMANDIA, care stiu sigur ca are curse din Bucuresti spre Manastirea Lainici, unele autobuze chiar opresc la manastire sau poti ruga soferul sa te lase chiar acolo.( 0250-861151 ).Nu am innoptat acolo niciodata dar stiu ca au spatiu de cazare. Imi pare rau ca nu am nici un numar de telefon de la manastire, dar daca ajungi acolo, Maica Domnului o sa-ti poarte de grija. Doamne ajuta! Du-te, ca totul se va rezolva, important ti-e gandul bun ca vrei sa ajungi acolo. Cu mult drag, icamilin
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru rezervari, nr manastirii este 0253/463333. O sa va spuna sa sunati in jur de 9 seara, pt ca atunci va fi la telefon pr staret. Ultima data am fost acolo week-endul trecut! E minunat si merita!
|
|
||||
|
||||
![]()
drumul pe Valea Jiului este blocat pet. autobuze si autocare ,din cauza unui pod ,podul LAINICI ,care cica e f.slab si din ianuarie nu mai au voie masini grele si autocare ,autobuze sa treaca!Afise sa nu va asteptati sa gasitipe undeva in leg cu aceasta ,ca ...asa e in Romania.
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc mult
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Manastire Lainici | florina_drossu | Umanitare | 12 | 20.01.2016 22:11:44 |
Mănăstirea Lainici - mireasa din defileu | NECTARIE | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 19.01.2011 17:47:07 |
schitul Lainici | Mtcrysty17 | Generalitati | 8 | 29.10.2010 20:15:11 |
Manastirea Robaia | me_simonik17 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.08.2010 13:08:06 |
Manastirea Caraiman | Daniela87 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 10 | 28.07.2010 13:49:12 |
|