![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
mai, a facut si stalin asta un lucru tare bun... a umplut pamantul Rusiei de sfinti.
Cu toate ca scopul lui era sa distruga Ortodoxia si sa-i extermine pe "popi"si calugari, a iesit exact pe dos. Rusai s-a sfinti de sangele miilor, ca sa nu zic zecilor de mii de mucenici. Numai la Oranki au fost ucisi intr-o luna 10.000 de episcopi, preoti si calugari, pe care Biserica Rusiei ii cinsteste ca sfinti. La fel s-a intamplat in biserica Rusiei ca si in biserica crestina din primele veacuri ![]() sti un lucru interesant, dar in acelasi timp foarte dureros ptr mine:Rusii stiu sa isi cinsteasca sfintii. Au mare evalvie la ei si canonizarile se fac mult mai repede daca se indeplinesc criteriile unei canonizari. Am ramas surprinsa cat de cinstita e familia imperiala tarista, cea a tarului mucenic Nicolae. Si cu durere zic, multi dintre romanii nostri nici macar nu stiu ca Brancovenii sunt sfinti, sau daca au auzit ei ceva nu stiu de ce i-a canonizat Biserica, nu stiu nici macar care era numele lor. Daca faci un sondaj si rogi romanii sa iti zica primii cinci sfinti care le vin in minte, o sa vezi ca doar unul sau poate nici unul nu e roman. Si daca le ceri sa iti enumere 5 nume de sfinti romani, sa vezi pe cati i-ai pus in dificultate. Nu ne meritam sfintii, ca nu stim sa-i cinstim... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca depinde de ce intelege dansul despre aceasta, dar dv cum va definiti inocent, ne inocenta?! Numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate cel mai neinocent user de pe acest forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce cunoscut imi pare...totul...numai bine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre poporul Khazar | Evreulcelales | Generalitati | 36 | 23.07.2013 18:17:00 |
Poporul Ales este superior inclusiv ontologic. | Theodor_de_Mopsuestia | Iudaismul | 48 | 28.02.2013 11:28:57 |
Israel-poporul ales | piticul96 | Reguli generale de utilizare a forumului | 45 | 12.06.2012 17:33:05 |
Poporul ales. | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 13 | 23.01.2012 14:22:13 |
Blasfemia comunistilor - canonizarea lui Stalin! | rohainon | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 17.04.2011 19:57:38 |
|