|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ajutati-ma va implor 

sunt iulia am trei copilasi am nevoie de un carut va rog ajutatima ati face o mare pomana in fata lui dumnezeu va multumesc din inma cu respect mult iuliana
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce fel de carut?

__________________ Doamne Iisuse Christoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine, pacatosul! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  buna 

as vrrea un carut de copil daca ma puteti ajuta id meu este dumi_emil multumesc din suflet
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ai 3 gemeni!?

__________________ Doamne ajuta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sarut mainile 

nu am gemeni am treicopilasi cel mic are 5 luni si nu am posibilitate sai iau un carut imi este greu vas fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta va multumiesc
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Tulcea 

Este cineva de pe forum din Tulcea sau din apropiere - Braila, Galati, Constanta -, ca sa-i putem ajuta? Poate se ofera cineva sa adune cativa banuti de la noi pentru un carut. Doamna, locuiti chiar in orasul Tulcea, sau in judetul Tulcea? Ne puteti da o adresa exacta? Doamne ajuta! Last edited by LapetiteMoc; 03.08.2009 at 14:38:41. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sarut mainile 

locuim in oras iontro garsoniuera strada am lasat pe mp pentru dumnevoastra va multumim ca doriti sa ne ajutati
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Am citit deja in privat, dar, dupa cum v-am raspuns, e mai bine sa postati aici adresa. Solutia lui "windorin" este intr-adevar cea mai buna. Ati vorbit cu parintele?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sarut mainile 

parintele de la mine din comunitatea unde apartin stie situatia si ma indrumat aici sa apelez la oameni sa ma ajute adresa mea este dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 scara a apartament 19 orasul tulcea
		 | 
|  | 
| Tags | 
| iuliana | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog sa ma ajutati!:( | nectariepv | Generalitati | 0 | 21.07.2011 13:00:04 | 
| va rog ajutati-ma | florentina_bl | Intrebari utilizatori | 18 | 14.01.2011 17:39:30 | 
| Va rog sa ma ajutati. | MIRA85 | Generalitati | 24 | 29.12.2009 15:37:06 | 
| ajutati | galeryiu | Umanitare | 0 | 25.04.2008 20:39:24 | 
| Ajutati-ma | ioanhodean | Pocainta | 1 | 31.03.2008 00:25:17 | 
|  |