![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
buna,
sunt noua printre voi si ma simt putin stinghera pana ma integrez...motivul pt care am intrat pe forum este ca sunt disperata...vreau din tot sufletul sa-mi ajut o prietena si nu stiu cum...este o persoana deosebita care insa a trecut prin incercari foarte grele este putin spus (sau poate ca Dumnezeu i-a dat atat cat a putut duce) insa cred ca acum din disperare de cauza a inceput sa mearga pe un drum gresit,iar eu nu prea stiu sa il arat pe cel bun...si anume a fost racolata de o secta de baptisti ...care parca i-au sters creierul.... orice i-as spune eu ea are un argument spus de ei la toate....nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa,insa am sa revin cu mai multe amanunte mai tarziu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Imi pare rau ca te confrunti cu aceasta problema...eu am trecut doar sa te salut, pentru ca te vor ajuta cu siguranta altii in aceasta problema! Fii puternica, si roaga-te si pentru ea...si asa poate se vor mai schimba lucrurile! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca au convins-o, ci ea s-a vrut convinsa de ei. Nu i-au spalat creerul, au prins-o la anaghie si ei aveau temele facute, pe cand altii nu prea, si au profitat.. Diavolul intotdeuna este pregatit, noi ..mai putin. Oricat i-ai argumenta, presupunand ca ai fi atat de pregatita incat sa-i dai pe fata toate minciunile in care crede acum (ceea ce nu cred ca esti), cand va termina tot ce a invatat papagaliceste iti va inchide usa in nas. Da, roaga-te pentru ea, mai mult nu poti face insa episoade de astea dureaza multi ani, pana isi vine omul in fire, daca isi mai vine.. Last edited by AlinB; 26.02.2010 at 22:35:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
citeste topicurile din sectiune,sunt multe argumente date de forumisti.Spune-i,mai ales,ca raul Iordan se intoarce doar dupa Sfanta Liturghie.
http://www.google.ro/url?sa=t&source...iqKcV0iwPi8NVA http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfinti.htm
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine ar fi sa-i arate minuni Dumnezeiesti, aducatoare de mantuire. Ma refer la oameni care se hotarasc sa o rupa cu pacatul si se intorc la Dumnezeu. Astfel de minuni le poti gasi in orasul tau (nu in Israel sau pe site-uri).
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai zis ,,daca nu se duce Mohamed la munte, vine muntele la Mahomed,,.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
singurul lucru pe care il pot face este sa ma rog din tot sufletul pt ea,ca Dumnezeu sa-i arate drumul cel drept,dar mai este si liberul arbitru.... ma doare pt ca este un om extraordinar care daca ar fi cunoscut pe cineva capabil sa o asculte si sa-i explice cum stau lucrurile ar fi inteles... ma gandesc ca o gresala este si a bisericii ortodoxe care daca ar face ceva pt acesti oameni poate ar reusii sa-i intoarca de la drumul pe care ratacesc... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai minunea cu raul Iordan chiar este o minune dumnezeiasca, nu crezi ? te cheama copacel? a, scuze, uitasem ca esti de alta confesiune, doar in trecere pe aici...sau vrei sa devii si tu "senior member" ca fratele tau trice? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa il ajut? | ozana81 | Vrajitoria | 4 | 14.05.2011 15:12:01 |
Cum să o ajut? | Carmen FUNIERU | Intrebari utilizatori | 7 | 16.09.2010 10:25:55 |
Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 4 | 03.09.2007 01:24:48 |
Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 1 | 02.08.2007 09:47:10 |
Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 3 | 02.07.2007 15:33:19 |
|